Lille vs Strasbourg: Tipovi, savjeti i kvote 12.02.2023 15:00

PjerO
11 veljače, 2023
1146 Views
Lille vs Strasbourg

Lille i Strasbourg sudarit će se na stadionu Stade Pierre-Mauroy u nedjelju u novom kolu Prve lige Francuske.

Strasbourg je u zoni ispadanja iako je ubilježio prvu pobjedu poslije dva vezana poraza, a Lille ima dva boda manje od momčadi koje konkuriraju za europske kupove.

Portal „Sportske-kladionice“ svakodnevno svim svojim čitaocima omogućava najbolje prognoze utakmica za danas.

Ukoliko po prvi put čitate naše prognoze, onda je potrebno da napomenemo da svakodnevno našim čitaocima nudimo i Tiket dana sa kojim pokušavamo da ostvarimo dodatnu zaradu svima koji nas prate.

Lille

Lille je u Francuskom kupu jedva uspio svladati neugodni Lyon. Bilo je 2:2 do kraja te utakmice, a onda je gostujuća momčad uspjela pobjediti 4:2 poslije izvođenja jedanaesteraca. Tako je Lille otišao u osminu finala ovog natjecanja i može se vratiti obvezama u ligi.

Tu im u posljednje vrijeme forma varira iz utakmice u utakmicu. U prošlom kolu Pobjedili su rennes 3:1. Sa Clermont Footom su remizirali bez golova, a od kraja siječnja vuku poraz od Nice 1:0.

No, njihova forma daleko je od loše. Lille je izgubio u samo dvije utakmice u prethodnih 13 ligaških susreta. U tom periodu imaju sedam pobjeda i četiri remija. To ih je i održalo u vrhu tablice gdje zaostaju samo dva boda iza Rennesa i šest iz Monaca. Jasno je da će Lille teško doseći dva mjesta koja vode u Ligu prvaka, ali još imaju šansi za neki od manje vrijednih europskih kupova, stoga su pobjede protiv momčadi kakva je Strasbourg od velike važnosti.

https://twitter.com/LOSC_EN/status/1623731098390781954?s=20&t=JHw-7YD1sxQpiGeNS2KcmA

Strasbourg

Strasbourg prolazi kroz turbulentna vremena. U Novu godinu ušli su tako što su raskinuli ugovor s menadžerom Julienom Stephanom. Kormilo je preuzeo Mathieu Le Scornet, odmah je promjenio način igre i Strasbourgu donio sedam od 15 bodova od kako je došao na čelo kluba. To je za neko vrijeme uzdiglo ovj tim iznad zone ispadanja, ali to neće biti dovoljno.  

U prošlom kolu Strasbourg je pobjedio Montpellier 2:0. Prije toga su vezali dva poraza. Od Rennesa su očekivano izgubili 3:0, a kod kuće od Toulousea 1:2.

Strasbourg ima promjenjivu formu ove sezone, ali u špicu napada ima vrsnog nogometaša. Habib Diallo je u meču protiv Montpelliera postigao dva gola i sada je drugi najbolji stijelac lige, iza Messija. No, problem ove momčadi nije zabijanje golova već primanje. Njihova negativna gol razlika sada iznosi -12.

https://twitter.com/RCSA_English/status/1623627287030538241?s=20&t=JHw-7YD1sxQpiGeNS2KcmA

H2H

Ove dvije momčadi odigrale su dvije utakmice prošle godine. U oba suseta Lille je bio bolj momčad. Imaju dvije pobjede od 3:0 i 1:0.

Povrede i suspenzije

Lille OSC: Adam Ounas, Ismaily

Strasbourg: Gerzino Nyamsi

Lille vs Strasbourg Prijedlozi za klađenje

Lille je u mnogo boljoj formi od gostiju i u ovom meču bi to moglo doći do izražaja. Sa druge strane, gostujuća momčad ima jednog od najboljih strijelaca ove sezone. Ovdje je pametno okladiti se da će golovi pasti u oba poluvrijemena.

12.02.2023 15:00

Prijedlog: Goals in both halves

Tečaj: 1.73
Kladionica:
22bet

100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author PjerO