Bayer Leverkusen vs Monaco – Tipovi, savjeti i kvote 16.02.2023. 21:00

Stefan
15 veljače, 2023
1293 Views
Bayer Leverkusen vs Monaco

Dva tima koja su u odličnim formama u poslednje vreme ukrstiće koplja u nokaut fazi Lige Evrope u jednom potencijalno najzanimljivijem duelu ove runde.

Portal „Sportske-kladionice“ svakodnevno svim svojim čitaocima omogućava najbolje prognoze utakmica za danas.

Ukoliko po prvi put čitate naše prognoze, onda je potrebno da napomenemo da svakodnevno našim čitaocima nudimo i Tiket dana sa kojim pokušavamo da ostvarimo dodatnu zaradu svima koji nas prate.

Naš nedeljni Podcast: Dva i po kladioničara

Ukoliko vam se sviđa naš sadržaj na stranici, onda ćete sigurno obožavati ovaj podcast. Srba331 i MilosNS analiziraju najpopularnije nogometne utakmice vikenda samo za vas. Saznajte koja je sigurica danas, a gdje se nalazi potencijalna mina. Top 5 tipovi za danas, samo na našem YouTube kanalu Sportske Kladionice

Bayer Leverkusen

Otkako je Xabi Alonso došao početkom oktobra, Bayer napreduje sa svakom utakmicom. Bili su 17. u Bundesligi pre Xabijeve prve utakmice i sada su 8. na tabeli sa tri boda manje od Volfsburga koji je 7. na tabeli, i samo 10 bodova udaljeni od mesta u top 4.

Nijedan tim trenutno nije u boljoj formi od Leverkusena u Bundesligi. Osvojili su isti broj bodova kao Bayern i Borussia Dortmund u poslednjih osam mečeva. U poslednjih osam utakmica Bayer je ostvario šest pobeda i dva poraza. Imaju tri sačuvane mreže i nisu uspeli da postignu gol na samo dve utakmice.

Neki ključni igrači, poput Floriana Wirtza, vratili su se sa dugotrajnih povreda i Xabi ima veoma dobru ekipu na raspolaganju.

Farmaceuti poslednjih nedelja daju skoro dva gola po utakmici, ali su isto tako malo bušni u odbrani i primaju skoro jedan gol po meču. Napad je segment u kojem je Xabi Alonso mnogo poboljšao ovaj tim otkako je prihvatio posao.

Bayer dolazi u Ligu Evrope iz Lige prvaka gde su završili na 3. mestu u grupi iznad Atletiko Madrida. Od početka septembra Bayer je doživeo samo dva poraza kod kuće i nije uspeo da postigne gol u samo tri utakmice.

https://twitter.com/bayer04_en/status/1625082843201253379

Monaco

Monaco trenutno leti i gazi sve pred sobom. Ekipa je u  ogromnom naletu od šest utakmica bez poraza i imaju samo jedan poraz u poslednjih devet utakmica u svim takmičenjima. Pobedili su PSG u subotu i atmosfera je sjajna oko kluba.

Popeli su se na 3. mesto na tabeli sa 47 bodova i zaostaju samo dva boda za Marsejom, koji je drugi na tabeli, i imaju sedam bodova zaostatka za liderom PSŽ-om.

Monaco poslednjih nedelja postiže golove iz zabave. U Ligue 1 su postigli 24 gola u poslednjih devet utakmica. To je 2,67 golova po utakmici! U poslednjih 10 utakmica u svim takmičenjima postigli su bar po jedan gol na svakoj utakmici i dva puta su sačuvali svoju mrežu netaknutom.

Monako je jedini tim u Ligue 1 koji je postigao gol na svakom meču ove sezone i poslednji put kada nisu zatresli mrežu rivala desilo se sredinom oktobra protiv Trabzonspora. Monaco je zauzeo drugo mesto u Grupi H Lige Evrope iza Ferencvarosa što je bilo jedno od iznenađenja.

https://twitter.com/AS_Monaco_EN/status/1624800813271986180

H2H

Poslednjih godina ukrštali su koplja dva puta u Ligi prvaka – sezoni 2014/15 i 2016/17. U četiri meča grupne faze Monako je upisao dve pobede, Bayer jednu, uz jedan nerešen ishod. Tri meča su završena sa manje od 2.5 gola.

Povrede i izostanci

Bayer Leverkusen: Charles Aranguiz i Andrey Lunev su povređeni. Patrick Shick je upitan.

Monaco: Malang Sarr i Vanderson su upitni.

Bayer Leverkusen vs. Monaco Prijedlozi za klađenje

Potencijalno veoma interesantan dvomeč.

Oba tima igraju dobro u svojim ligama i u odličnom su naletu. Bayer je počeo da se penje na tabeli i u odličnoj je formi od kako je Xabi Alonso preuzeo posao. Sa druge strane, Monaco je u najboljoj formi u Ligue 1, nedavno su pobedili PSG i napredovali do 3. pozicije na tabeli.

Ovde nas očekuje fantastičnih 90 minuta fudbala i nadamo se golovi na obe strane. Ovo potencijalno može da bude jedan od najzabavnijih dvomeča u ovoj rundi.

Vrijeme: 16.02.2023. 21:00
Prijedlog: BTTS
Tečaj: 1,63
Kladionica: Ivibet

100% do 150 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada
Author Stefan

Jedan od mlađih, ali nikako jedan od slabijih u našem timu. Stefan je specijalista za Engleski fudbal, a niže lige su njegova strast. Sasvim smo sigurni da ćete uživati u njegovim prognozama timova za koje sasvim sigurno niste ni čuli. U slobodno vreme Stefan obožava da se bavi sportom, pre svega da igra fudbal sa svojim drugarima iz kraja. Slobodno možemo reći da on živi za najvažniju sporednu stvar na svetu.