Lazio vs. CFR Cluj: Tipovi, savjeti i kvote 16.02.2023. 21:00

Stex
15 veljače, 2023
1353 Views
Lazio vs CFR Cluj

Lazio će u četvrtak na stadionu Olimpico dočekati CFR Cluj u okviru šesnaestine finala Lige konferencija. Utakmica je zakazana za 21h. 

Domaći su kao treći u svojoj grupi završili takmičenje u Ligi Evrope, dok su gosti kao drugi u grupi G prošli u nokaut fazu. 

Lazio

Lazio nije imao sreće u Ligi Evrope, jer su i Feyenoord i Midtjylland imali isti broj bodova kao oni, ali su zbog lošije gol razlike završili na trećem mestu. 

U Seriji A su na poslednjem meču izgubili kod kuće od Atalante rezultatom 0:2. Imali su domaći veći posed lopte, ali su gosti bili konkretniji, više šutirali ka golu protivnika i na kraju zasluženo slavili. Lazio zauzima šesto mesto na tabeli sa 39 osvojenih bodova, sa samo dva boda zaostatka u odnosu na četvrtoplasiranu Romu. Na prethodnih pet utakmica u ligi, upisali su po dve pobede i dva poraza, kao i jedan remi.

Luka Romero je na poslednjem susretu u evropskom takmičenju dobio crveni karton, tako da je za ovaj več suspendovan. Pored njega, zbog povrede će van terena biti i Stefan Radu i Alessio Romagnoli.

https://twitter.com/OfficialSSLazio/status/1625534672208904201?cxt=HHwWkoC-sYDLh48tAAAA

CFR Cluj

CFR Cluj je morao proći tri kvalifikaciona prozora da bi došli do grupne faze Lige konferencije. Redom su eliminisali Inter Club d’Escaldes, Shakhtyor Soligorsk i Maribor, a do nokaut faze došli tako što su završili kao drugi iza Sivasspora, a eliminisali Slaviu Prag i Ballkani. 

U rumunskoj ligi zauzimaju drugo mesto sa 50 osvojenih bodova, samo dva manje od prvoplasiranog Farula Constante. Na poslednja četiri meča tog šampionata upisali su po dve pobede i dva poraza.

Jedini povređeni igrač u redove Cluja je Gabriel Debeljuh, a svi ostali će biti na raspolaganju.  

https://twitter.com/europacnfleague/status/1625062975412527104

H2H

Poslednji put ove dve ekipe odigrale su međusobno još 2019. godine u okviru grupne faze Lige Evrope. U prvom susretu pobedu je odneo CFR Cluj rezultatom 2:1, a drugi put je trijumfovao Lazio sa 1:0.

Očekivani sastavi

Lazio (4-3-3): Povedel; Marusic, Patric, Casale, Hysaj; Milinkovic-Savic, Cataldi, Alberto; Anderson, Immobile, Zaccagni

CFR Cluj (4-3-3): Scuffet; Manea, Matias, Burca, Camora; Boateng, Muhar, Cvek; Petrila, Yeboah, Deac

Portal „Sportske-kladionice“ svakodnevno svim svojim čitaocima omogućava najbolje prognoze utakmica za danas.

Ukoliko po prvi put čitate naše prognoze, onda je potrebno da napomenemo da svakodnevno našim čitaocima nudimo i Tiket dana sa kojim pokušavamo da ostvarimo dodatnu zaradu svima koji nas prate.

Prijedlog za klađenje

Datum i vrijeme: 16.02.2023. 21:00

Tip: Lazio To Win And Total >1.5 – Yes

Tečaj: 1.64

Kladionica: 22bet

Nogometaši Lazia su izraziti favoriti u ovom meču, a sve osim pobede domaćina bilo bi pravo iznenađenje. Mišljenja smo da gosti nemaju nikakvih šansi u ovom susretu, te je naš predlog za klađenje na ovoj utakmici da će domaćini pobediti i da će postići bar dva gola.

100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Stex