Napoli vs Lazio: Tipovi, savjeti i kvote 03.03.2023. 20:45

Profesor
2 ožujka, 2023
1856 Views
Napoli vs Lazio

U prvoj utakmici 25. kola talijanske Serie A lider prvenstva Napoli u petak od 20:45 na svom stadionu Diego Armando Maradona dočekuje četvrtoplasiranu ekipu ljestvice Lazio.

Naš nedeljni Podcast: Dva i po kladioničara

Ukoliko vam se sviđa naš sadržaj na stranici, onda ćete sigurno obožavati ovaj podcast. Srba331 i MilosNS analiziraju najpopularnije nogometne utakmice vikenda samo za vas. Saznajte koja je sigurica danas, a gdje se nalazi potencijalna mina. Top 5 tipovi za danas, samo na našem YouTube kanalu Sportske Kladionice.

Napoli

Kako Napoli igra ove sezone suvišno je trošiti riječi. Ekipa Luciana Spallettija ove je sezone apsolutni vladar Serie A s čak 18 bodova više od prvih pratitelja Intera i Milana, pa se do kraja natjecanja treba dogoditi pravo čudo da ova momčad ne osvoji Scudetto koji tako dugo čeka.

Napoli je prethodnih sezona u nekoliko navrata bio nadomak toliko željenog trofeja, no finiš natjecanja u talijanskom prvenstvu svaki je put donosio drugačiji epilog, te je neki drugi klub dolazio do Scudetta. Upravo je to razlog zašto ova generacija Napolija ne kalkulira, već u svaki sljedeći dvoboj ulazi maksimalno koncentrirana i željna trijumfa.

Pa iako je bodovna razlika tolika da si domaći mogu priuštiti kiks protiv Lazija, vjerujemo da to sebi neće dopustiti, već da će željeti da svoje navijače obraduju novom pobjedom i tako im prirede još jednu noć za pamćenje.

https://twitter.com/en_sscnapoli/status/1630595240393428992?s=20

Lazio

S druge strane, Lazio gostuje kod lidera prvenstva nakon tijesnog trijumfa na Olimpicu od 1-0 protiv Sampdorije u prethodnom kolu Serie A. Ekipa Maurizija Sarrija mučila se cijeli meč da probije obranu Sampdorije koja je došla u Rim s željom da ostane neporažena, no nekako je Luis Alberto u 80. minuti uspio prekinuti agoniju Lazija prekrasnim golom za drugu uzastopnu ligašku pobjedu.

Lazio igra promjenjivo u nastavku sezone, u stanju su stvarno zablistati u jednom susretu, a onda razočarati neuvjerljivom igrom u sljedećem. Trenutno zauzimaju četvrto mjesto na tablici, što je pozicija koja donosi igranje u Ligi prvaka sljedeće sezone, a to je svakako i primarni cilj kluba. No, da bi to ostvarili do kraja, morat će zaigrati puno bolje u nastavku, a sada ostaje pitanje koliko će im igrači Napolija to dopustiti u sljedećem meču.

https://twitter.com/OfficialSSLazio/status/1630986677123465221?s=20

H2H

Napoli i Lazio susreli su se 162 puta u svim natjecanjima. Napoli je bolji suparnik u međusobnim dvobojima sa 63 pobjede, dok je Lazio slavio 49 puta, 50 utakmica završilo je remijem.

Ozljede i suspenzije

Napoli: Trener Napolija Luciano Spalletti imaće na raspolaganju sve igrače za ovaj meč osim Giacoma Raspadorija koji je ozlijeđen i Maria Ruija koji će propustiti dvoboj s Lazijom zbog suspenzije.

Lazio: Nicolo Casale neće igrati zbog žutih kartona, dok je Pedro upitan.

Portal „Sportske-kladionice“ svakodnevno svim svojim čitaocima omogućava najbolje prognoze utakmica za danas.

Ukoliko po prvi put čitate naše prognoze, onda je potrebno da napomenemo da svakodnevno našim čitaocima nudimo i Tiket dana sa kojim pokušavamo da ostvarimo dodatnu zaradu svima koji nas prate.

Prijedlog za klađenje

Datum i vrijeme: 03.03.2023. 20:45

Tip: AH1 (-1)

Tečaj: 2.09

Kladionica: bet365

Napoli je favorit u ovom meču što je u dosadašnjem djelu sezone svojim igrama i pokazao, ostvario je trijumf protiv Lazija od 1-2 i u prvom meču na Olimpicu, pa je naš prijedlog za klađenje pobjeda Spallettijeve ekipe i u novom okršaju na stadionu Diego Armando Maradona.

100% do 25 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada
Author Profesor