Tottenham vs AC Milan: Tipovi, savjeti i kvote 08.03.2023. 21:00

Profesor
7 ožujka, 2023
1608 Views
Tottenham vs AC Milan

Milan je dobio prvu utakmicu na San Siru i sada ide u London sa željom da sačuva minimalnu prednost protiv Tottenhama i tako nakon dužeg vremena izbori plasman u četvrtfinale najelitnijeg europskog nogometnog natjecanja.

Naš nedeljni Podcast: Dva i po kladioničara

Ukoliko vam se sviđa naš sadržaj na stranici, onda ćete sigurno obožavati ovaj podcast. Srba331 i MilosNS analiziraju najpopularnije nogometne utakmice vikenda samo za vas. Saznajte koja je sigurica danas, a gdje se nalazi potencijalna mina. Top 5 tipovi za danas, samo na našem YouTube kanalu Sportske Kladionice.

Tottenham

Nakon poraza od 1-0 protiv Milana na San Siru u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka, Tottenham je pred svojim navijačima vezao dva trijumfa u Premier ligi protiv West Hama i Chelsea i tako najavio da bi revanš meč s prvakom Italije mogao dočekati s puno optimizma.

No, ubrzo je uslijedio hladan tuš u vidu ispadanja iz FA Cupa od drugoplasiranog tima Championshipa Sheffield Uniteda, nakon čega se desio još jedan poraz od 1-0 u prvenstvu od Wolvesa samo tri dana kasnije. Tottenham je trenutno četvrti u Premier ligi sa čak 18 bodova zaostatka u odnosu na vodeći Arsenal.

Povratak prvog trenera Antonija Contea trebalo bi potaknuti brzu reakciju igrača Tottenhama u utakmici u kojoj će Spursi morati loviti gol zaostatka iz prve utakmice. Conteov povratak mogao bi biti ključan u srijedu navečer jer je talijanski stručnjak dobio pet od posljednjih šest domaćih utakmica u svim natjecanjima kada je s klupe vodio neki klub protiv Milana.

https://twitter.com/SpursOfficial/status/1632689311962333184?s=20

AC Milan

Milan na ulazak u četvrtfinale Lige prvaka čeka već punih 11 godina, od sezone 2011/12. kada ih je na putu do polufinala zaustavila Barcelona s ukupnim rezultatom 3-1 iz tog dvomeča. Ekipa Stefana Piolija iza sebe ima odličnu sezonu u Serie A, konačno su se domogli Scudetta, pa su s puno ambicija izašli na europsku scenu.

No, prema svemu dosad prikazanom, Rossoneri su daleko od momčadi koja je nekada harala Europom, no unatoč tome, trofejni klub uspio je obezbediti trijumf od 1-0 u prvoj utakmici protiv engleskog predstavnika odigranoj prije tri tjedna na slavnom San Siru.

Milan je u subotu doživio poraz od 2-1 na gostovanju u Firenci, u meču koji je bio daleko od dobre generalne probe uoči puta u sjeverni London. No, ono što može unijeti optimizam u redove Rossonera je činjenica da je ekipa Milana u većini slučajeva uspjevala proći dalje kada je u UEFA natjecanjima pobijedila prvu utakmicu kod kuće.

https://twitter.com/acmilan/status/1632783394936324110?s=20

H2H

U prethodnih 7 međusobnih susreta ova dva tima, ekipa Tottenhama ostvarila je 4 trijumfa, dok je Milan bio bolji samo jednom i to u prethodnom meču u kojem je nedavno slavio rezultatom 1-0, dve utakmice završile su remijem.

Ozljede i suspenzije

Tottenham: Rodrigo Bentancur, Yves Bissouma, Ryan Sessegnon i Hugo LIoris su ozlijeđeni, dok Eric Dier neće igrati protiv Milana zbog žutih kartona.

AC Milan: Trener gostiju Stefano Pioli u revanšu s Tottenhamom neće moći da računa na Brahima Diaza i Zlatana Ibrahimovića.

Portal „Sportske-kladionice“ svakodnevno svim svojim čitaocima omogućava najbolje prognoze utakmica za danas.

Ukoliko po prvi put čitate naše prognoze, onda je potrebno da napomenemo da svakodnevno našim čitaocima nudimo i Tiket dana sa kojim pokušavamo da ostvarimo dodatnu zaradu svima koji nas prate.

Prijedlog za klađenje

Datum i vrijeme: 08.03.2023. 21:00

Tip: 1   

Tečaj: 1.95

Kladionica: bet365

U drugom meču ove dvije ekipe očekujemo da Tottenham pokaže sve ono što od njih nismo vidjeli u prvom duelu na San Siru. Milan će pokušati da sačuva stečenu prednost, a na Conteovim izabranicima, predvođenim Harryjem Kaneom, je da napadnu Rossonere i osujeti ih u njihovoj namjeri.

Negdje vjerujemo da će u tome i uspjeti, pa je naša kombinacija za ovu utakmicu pobjeda domaćina u regularnom dijelu meča, što kladionica bet365 vrednuje izvrsnim tečajem od 1,95, pa to svakako treba odmah iskoristiti.

100% do 25 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada
Author Profesor