Gorica vs Istra – Tipovi, savjeti i kvote 10.03.2023. 17:00

Antonio002
9 ožujka, 2023
1763 Views
Gorica vs Istra

25. kolo SuperSport HNL-a u petak se tradicionalno otvara jednom utakmicom na rasporedu i to vrlo važnim okršajem između dvaju ekipa sa suprotnih strana tablice. Davljenik iz Velike Gorice dočekuje najugodnije iznenađenje nove polusezone u susretu u kojem su domaćinu bodovi neophodni kako bi ostali živi u borbi za ostanak.

Istra je u zadnje vrijeme posustala, no i njima se u ovom kolu nudi povrat u formu. Sve počinje u petak u 17h, kad ćemo saznati može li Gorica nastaviti s pozitivnim nizom, ili će Istra stići do prve pobjede nakon gotovo tri tjedna.

Portal „Sportske-kladionice“ svakodnevno svim svojim čitaocima omogućava najbolje prognoze utakmica za danas.

Ukoliko po prvi put čitate naše prognoze, potrebno je napomenuti da svakodnevno nudimo i Tiket dana s kojim pokušavamo ostvariti dodatnu zaradu svim našim pratiteljima.

Naš nedeljni Podcast: Dva i po kladioničara

Ukoliko vam se sviđa naš sadržaj na stranici, onda ćete sigurno obožavati ovaj podcast. Srba331 i MilosNS analiziraju najpopularnije nogometne utakmice vikenda samo za vas. Saznajte koja je sigurica danas, a gdje se nalazi potencijalna mina. Top 5 tipovi za danas, samo na našem YouTube kanalu Sportske Kladionice.

Gorica

Protiv Rijeke i Hajduka Gorica nije loše izgledala, ali je i dalje gubila utakmice i vitalne bodove u borbi za ostanak. Novi trener Željko Sopić predstavljen je kao spasitelj, no nakon što mu je ekipa zaredala s negativnim rezultatima postao je očajan te se učinilo kako je čak i izgubio uzde.

Ipak, sve se okrenulo velikim slavljem u zadnjim minutama nad Lokomotivom prije dva kola. To bi se mogao pokazati kao ključan trenutak, no zbog vrlo loših predstava iz prve polusezone Gorica ne ovisi o sebi i zaostaje otprilike dvije i pol pobjede iza Šibenika.

https://twitter.com/hnkgorica/status/1632094151612284934

Istra

Zbog svog divljanja u derbiju s Rijekom jedan od stožernih igrača Istre Ante Erceg zaradio je drastičnu suspenziju od čak devet utakmica i šest tisuća eura. Bitno će to u nastavku sezone osakatiti njegove suigrače i trenera kojima su se pridavali brojni epiteti u novoj polusezoni.

Uz to što će ovakva drakonska kazna smanjiti kvalitetu istarskih startnih 11, poremetit će i cjelokupni balans kluba. Na trenutke se činilo kako će se Istra u potpunosti uključiti u europsku borbu, no tek bod u zadnja dva kola poništio je većinu onoga što su prikazali u uvodnim tjednima.

H2H

04.11.22 – Istra – Gorica 1:0

26.08.22 – Gorica – Istra 0:2

08.04.22 – Gorica – Istra 1:1

28.01.22 – Istra – Gorica 2:1

30.11.21 – Gorica – Istra 3:2(pen.)

Prijedlog za klađenje

Na jednoj strani imamo Goricu koja se nalazi u rezultatskom rastu, dok se s druge nalazi ekipa Istre koja je u padu te na učinku od četiri od mogućih 12 bodova u zadnja četiri kola. S obzirom da se obje ekipe bore za Europu, odnosno ostanak to daje veliku važnost današnjem okršaju i čini ga iznimno nezahvalnim za prognoziranje.

Ono što se ipak čini kao odlična vrijednosna opcija, jest azijski under/manje golova. U zadnje vrijeme Gorica živi od defanzive, dok je gostujući sastav obrambeno statistički jedan od najboljih u cijeloj ligi. Sugerira to da ćemo gledati zatvoren susret s do maksimalno dva pogotka.

Datum i vrijeme: 10.03.2023. 17:00

Tip: Azijski zbroj manje od 2.25

Kvota: 1.78

Kladionica: 22Bet

100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Antonio002