Newcastle vs Wolves: Tipovi, savjeti i kvote 12.03.2023. 17:30

PjerO
11 ožujka, 2023
1172 Views
Newcastle vs Wolves

Momčad koja lagano ulazi u krizni period Newcastle dočekat će ove nedjelje ekipu Wolvesa. Domaćima treba pobjeda kako bi se zadržali u vrhu tablice, dok gosti priželjkuju nastavak relativno dobrih rezultata u posljednje vrijeme.

Portal „Sportske-kladionice“ svakodnevno svim svojim čitaocima omogućava najbolje prognoze utakmica za danas.

Ukoliko po prvi put čitate naše prognoze, onda je potrebno da napomenemo da svakodnevno našim čitaocima nudimo i Tiket dana sa kojim pokušavamo da ostvarimo dodatnu zaradu svima koji nas prate.

Naš nedeljni Podcast: Dva i po kladioničara

Ukoliko vam se sviđa naš sadržaj na stranici, onda ćete sigurno obožavati ovaj podcast. Srba331 i MilosNS analiziraju najpopularnije nogometne utakmice vikenda samo za vas. Saznajte koja je sigurica danas, a gdje se nalazi potencijalna mina. Top 5 tipovi za danas, samo na našem YouTube kanalu Sportske Kladionice.

Newcastle

Newcastle je u ozbiljnom padu forme i to se vidjelo i u meču sa Manchester Cityjem. Taj meč Newcastle je prelako izgubio primivši dva gola, po jedan u oba poluvremena. Nije pomogla niti njihova čvrsta obrana. Posebno zabrinjava loša efikasnost u napadu. Cijele sezone imaju probleme u napadu zbog povreda i obrana nije dovoljna da se ovako dugo održi priključak sa najboljima.

Newcastle je izguibio i od Manchester Uniteda 2:0 u EFL kupu, ali mnogo više boli poraz od posrnulog Liverpoola kod kuće. Tako je Newcastle zaredao pet utakmica bez pobjede i posljednji je čas za alarm ukoliko i dalje žele prolaz u europske kupove.

Newcastle je pao na šesto mjesto sa 41. bodom. Liverpool ih je prešao za jedan bod, dok ispod prijeti Fulham koji ima dva boda manje. Newcastle sada ide na Wolvese, momčad koja igra kvalitetan nogomet uz povrijemene kikseve koji ih odvajaju od pobjeda. Ukoliko Newcastle želi u Europu, morat će pobjeđivati sve klubove sa sredine tablice, pa i Wolves-e.

https://twitter.com/NUFC/status/1634157810366783494?s=20

Wolves

Rezultati ne pokazuju stvarni kvalitet momčadi Wolvesa. Kvaliteta ovdje svakako postoji, ali samo malo sreće nedostaje da počnu pobeđivati i bolje plasirane momčadi od sebe.

U prošlom kolu Wolvesi su savladali kod kuće Tottenham. U oštroj utakmici u kojoj su gostima prepustili posjed, zapečatili su pobjedu u 82. minuti golom Traorea. Prije toga su izgubili od Liverpoola 2:0 , a sa Fulhamom su odigrali 1:1. U 26 utakmica do sada, Wolvesi su imali sedam pobjeda, šest remija i 19 poraza.

Zabili su do sada samo 19 golova i u segmentu napada trenutačno su jedna od dvije najgore momčadi. Još je samo Everton do sada zabio tako malo golova. Sa 27 bodova oni su za sada izvan zone ispadanja, ali ih samo pet bodova dijeli od skupine koja se bori za opstanak.

https://twitter.com/Wolves/status/1634148844509487104?s=20

H2H

U prošloj godini Newcastle i Wolvesi odigrali su dvije utakmice sa malo golova. Zadnji put su podjelili bodove pri rezultatu 1:1, a prije toga je Newcastle bio bolji i pobjedio 1:0.

Povrede i suspenzije

Newcastle: Emil Krafth, Matty Longstaff, Joelinton.

Wolves: Sasa Kalajdzic, Chiquinho, Baubacar Traore, He chan Hwang

Newcastle vs Wolves Prijedlozi za klađenje

Ukoliko želi prohodan put do Lige prvaka Newcastle mora pobjeđivati momčadi kakva je Wolves. U padu su forme, ali smo sigurni da će u ovom meču zaoštriti napad i pobjediti Wolvese koji se lagano bude, ali i dalje jako teško zabijaju golove.

12.03.2023 17:30

Prijedlog: 1

Tečaj: 1.68
Kladionica: Ivibet

100% do 150 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada
Author PjerO