AS Roma vs Sassuolo: Tipovi, savjeti i kvote 12.03.2023. 18:00

Profesor
11 ožujka, 2023
1589 Views
AS Roma vs Sassuolo

Nakon velikog trijumfa protiv Juventusa u prošlom kolu Serie A, Roma u nedjelju od 18 sati na Olimpicu dočekuje ekipu Sassuola u nadi da će pred svojim navijačima ponovo doći do sva tri boda.

Naš nedeljni Podcast: Dva i po kladioničara

Ukoliko vam se sviđa naš sadržaj na stranici, onda ćete sigurno obožavati ovaj podcast. Srba331 i MilosNS analiziraju najpopularnije nogometne utakmice vikenda samo za vas. Saznajte koja je sigurica danas, a gdje se nalazi potencijalna mina. Top 5 tipovi za danas, samo na našem YouTube kanalu Sportske Kladionice.

AS Roma

Ekipa Rome je u seriji dobrih rezultata u posljednje vrijeme, kako u prvenstvu, tako i na europskoj sceni. Nakon trijumfa od 1-0 nad Juventusom u prošlom kolu Serie A zahvaljujući prekrasnom golu Gianluce Mancinija, izabranici Josea Mourinha u četvrtak su pred svojim navijačima ostvarili još jednu pobjedu u Europskoj ligi.

Roma je na prepunom Olimpicu slavila protiv Real Sociedada rezultatom 2-0 u prvoj utakmici osmine finala drugog po snazi ​​europskog nogometnog natjecanja i tako stekla realne šanse za prolaz u četvrtfinale.

Silno motivirani, Giallorossi se sada okreću sljedećem meču u domaćem prvenstvu gdje će odmjeriti snage sa Sassuolom protiv kojeg su bili izrazito dominantni u prethodnim međusobnim duelima, pa je za očekivati ​​da će Roma u nedjelju lako upisati nova tri boda koja će ih ostaviti u utrci za prva četiri mjesta koja donose nastup u Ligi prvaka sljedeće sezone, što im je i primarni cilj.

https://twitter.com/OfficialASRoma/status/1633923234109292546?s=20

Sassuolo

Sassuolo na Olimpico na dvoboj s Romom ide nakon dvije vezane pobjede u Serie A, koje su mu s 30 osvojenih bodova donijele 13. mjesto na tablici uoči početka 26. kola. I sada možemo reći da su na sigurnom mjestu, s obzirom da ih od zone ispadanja dijeli velikih 12 bodova.

Nakon što su trijumfovali na gostovanju kod Leccea, uzeli su sva tri boda i protiv Cremonesea kod kuće u prošlom kolu rezultatom 3-2 u iznimno uzbudljivoj utakmici u kojoj se pitanje pobjednika odlučivao do samog kraja iako su domaći do 62. minute imali prednost od dva gola.

Cremonese je uspio doći do izjednačenja, ali ne i do preokreta, a za to se pobrinuo Nedim Bajrami koji je golom u nadoknadi vremena uspio donijeti sva tri boda ekipi Sassuolu.

https://twitter.com/SassuoloUS/status/1633050917586042881?s=20

H2H

U prethodnih 19 međusobnih susreta ova dva tima, ekipa Rome ostvarila je 9 trijumfa, dok je Sassuolo bio bolji samo jednom, 9 utakmica završilo je remijem.

Ozljede i suspenzije

AS Roma: Ebrima Darboe i Lorenzo Pellegrini su ozlijeđeni, Bryan Cristante neće igrati na ovom meču zbog žutih kartona, dok su Andrea Belotti i Ola Solbakken upitni za duel protiv Sassuola.

Sassuolo: Mart Muldur i Filippo Romagna su upitni pred gostovanje na Olimpicu.

Portal „Sportske-kladionice“ svakodnevno svim svojim čitaocima omogućava najbolje prognoze utakmica za danas.

Ukoliko po prvi put čitate naše prognoze, onda je potrebno da napomenemo da svakodnevno našim čitaocima nudimo i Tiket dana sa kojim pokušavamo da ostvarimo dodatnu zaradu svima koji nas prate.

Prijedlog za klađenje

Datum i vrijeme: 12.03.2023. 18:00

Tip:

Tečaj: 1.70

Kladionica: bet365

Ekipa iz Rima je ove sezone u nekoliko navrata pokazala da igra odlično pred svojim navijačima. U prošlom su kolu pobijedili Juventus, ostvarili dvije vezane pobjede na Olimpicu u Europskoj ligi, pa u sljedećem okršaju protiv Sassuola s pravom nose ulogu izrazitog favorita, s čime se apsolutno slažemo, pa smo se zato i odlučili za ovu kombinaciju koju kladionica bet365 cijeni odličnim tečajem od 1,70.

100% do 25 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada
Author Profesor