Watford vs Birmingham – Tipovi, savjeti i kvote 14.03.2023. 20:45

Antonio002
13 ožujka, 2023
1462 Views
Watford vs Birmingham

Ovoga utorka s početkom u 20:45h na Vicarage Roadu Watford u sklopu 37. kola Championshipa čeka utakmica sezone. U lovu na šesto mjesto i doigravanje za elitni rang domaćin više nema pravo na kiks i danas hitno mora stati na kraj nizu od tri kola bez pobjede protiv rasterećenog Birminghama.

Portal „Sportske-kladionice“ svakodnevno svim svojim čitaocima omogućava najbolje prognoze utakmica za danas.

Ukoliko po prvi put čitate naše prognoze, potrebno je napomenuti da svakodnevno nudimo i Tiket dana s kojim pokušavamo ostvariti dodatnu zaradu svim našim pratiteljima.

Naš nedeljni Podcast: Dva i po kladioničara

Ukoliko vam se sviđa naš sadržaj na stranici, onda ćete sigurno obožavati ovaj podcast. Srba331 i MilosNS analiziraju najpopularnije nogometne utakmice vikenda samo za vas. Saznajte koja je sigurica danas, a gdje se nalazi potencijalna mina. Top 5 tipovi za danas, samo na našem YouTube kanalu Sportske Kladionice.

Watford

Već tri kola nije slavio Watford, dok pogled na zadnjih deset ligaških okršaja otkriva da su pobijedili tek u dvije utakmice. Zapravo, cijela ova sezona za bivšeg prvoligaša je nestabilna i turbulentna, dok zadnjih desetak kola samo daje jako čistu krvnu sliku njihovog cjelokupnog ovosezonskog stanja.

Nezadovoljni učinkom i sredinom tablice, temperamentni vlasnici kluba smijenili su već dva imena ove godine s naglaskom na Slavena Bilića, a u sami je smiraj sezone klub preuzeo Chris Wilder.

Nije imao debi za poželjeti kod QPR-a u minimalnom porazu od 1:0 prije tri dana, što stavlja dodatan pritisak na današnji susret biti ili ne biti karaktera za Watford i njihove prvoligaške aspiracije.

Birmingham

Iako još jednog nekadašnjeg prvoligaša iz Birminghama muče problemi sa stadionom uz to što im savez vrši istragu oko vrlo dubioznog načina vođenja kluba, ekipa im je u izrazito kompetitivnom drugom rangu osigurala ostanak bez većih problema.

Matematički još uvijek nisu sigurni, no posljednje slavlje od 2:0 nad Rotherhamom de facto je zacementiralo njihov drugoligaški status. U preostalih desetak kola trebaju uhvatiti tek pokoji bod i mogu si dozvoliti opušteniji pristup.

S druge strane, Watford ne može pa vjerujemo da bi motivacija uz domaći teren danas trebala biti odlučujuć faktor.

https://twitter.com/BCFC/status/1634599800493449217

H2H

16.08.22 – Birmingham – Watford 1:1

20.03.21 – Watford – Birmingham 3:0

12.12.20 – Birmingham – Watford 0:1

18.04.15- Watford – Birmingham 1:0

04.11.14 – Birmingham – Watford 2:1

Izostanci i supenzije:

Watford: H. Kamara, F. Sierralta, D. Gosling, E. Kayembe, J. Ferreira

Birmingham: D. Sanderson, T. Deeney, J. Bellingham

Prijedlog za klađenje

Očajnički domaćinu danas trebaju bodovi. Realno, s obzirom na ponašanje vlasništva i politiku vođenja kluba nisu zaslužili borbu za Premiership i završetak unutar top 6, no danas ih za i više nego zahvalan tečaj od preko 1.85 treba probati.

Kod gostiju će sigurno vladati opuštena i rasterećena atmosfera nakon velika tri boda protiv jednog od direktnih rivala za ostanak, što bi Watford s novim trenerom morao iskoristiti.

Datum i vrijeme: 14.03.2023. 20:45 CET

Tip: 1×2: Watford FC

Kvota: 1.86

Kladionica: Ivibet

100% do 150 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada
Author Antonio002