Arsenal vs Sporting CP – Tipovi, savjeti i kvote 16.03.2023. 21:00

Stefan
15 ožujka, 2023
1457 Views
Arsenal vs Sporting CP

Očekujemo još jednu interesantnu utakmicu između Arsenala i Sportinga na Emirates stadionu kao i pre nedjelju dana u Lisabonu.

Portal „Sportske-kladionice“ svakodnevno svim svojim čitaocima omogućava najbolje prognoze utakmica za danas.

Ukoliko po prvi put čitate naše prognoze, onda je potrebno da napomenemo da svakodnevno našim čitaocima nudimo i Tiket dana sa kojim pokušavamo da ostvarimo dodatnu zaradu svima koji nas prate.

Naš nedeljni Podcast: Dva i po kladioničara

Ukoliko vam se sviđa naš sadržaj na stranici, onda ćete sigurno obožavati podcast. Srba331 i MilosNS analiziraju najpopularnije nogometne utakmice vikenda samo za vas. Saznajte koja je sigurica danas, a gdje se nalazi potencijalna mina. Top 5 tipovi za danas, samo na našem YouTube kanalu Sportske Kladionice.

Arsenal

Arsenal nastavlja svoju borbu za naslov prvaka u Premier League. Komotno su pobijedili Fulham 3:0 i ostali na pet bodova iznad Manchester Cityja. Arsenal je sada šest utakmica bez poraza u svim natjecanjima i ima pet uzastopnih pobjeda u Premier League.

Topnici još uvijek imaju vrlo prihvatljiv raspored. Kod kuće će igrati protiv Crystal Palacea i Leeds Uniteda i imaju veliku priliku zadržati prednost na vrhu. Sezona može biti vrlo dobra u posljednja tri mjeseca ako uspiju pobijediti Sporting u drugoj utakmici.

Arsenal je jedan od favorita za osvajanje Europa League. U prvoj utakmici u Lisabonu, koja se završila 2:2, Mikel Arteta napravio je nekoliko promjena u startnoj postavi, ali ta je momčad i dalje bila vrlo dobra.

Arsenal je u posljednjih osam utakmica zabio barem jedan gol, a u posljednjih 11 utakmica završio je tri utakmice bez primljenog pogotka. Na stadionu Emirates Arsenal je ostvario dvije uzastopne pobjede protiv Bournemoutha i Evertona u kojima je postigao sedam golova.

Veoma su dobri na svom stadionu i ovdje su samo Brighton (Carabao Cup) i Manchester City (Premier League) pobijedili ovdje. U samo jednoj utakmici, protiv Newcastlea, Arsenal nije uspio zabiti gol kod kuće.

Sporting CP

Sporting je u posljednje vrijeme u dobrom raspoloženju. Neporaženi su u posljednjih sedam utakmica u svim natjecanjima. U nedjelju su kod kuće pobijedili Boavistu 3-0.

Sporting je sezonu započeo na loš način. Zbog tog lošeg starta nalaze se na 4. mjestu tablice u Primeira Liga s pet bodova zaostatka za Bragom i sedam bodova zaostatka za Portom. Eliminirani su iz grupne faze Lige prvaka i nastavili svoj europski put u Europa League.

Sporting je postigao barem gol u posljednjih 10 utakmica i zadržao četiri clean sheeta u posljednjih pet utakmica. Pokazali su da mogu igrati protiv Arsenala. Bili su vrlo dobri u prvoj utakmici i u jednom trenutku imali vodstvo od 2:1.

U gostima Sporting je u nizu od pet uzastopnih pobjeda i šest utakmica su neporaženi u svim natjecanjima. Sporting je ove sezone često igrao vrlo zanimljive utakmice u Europi, s puno golova i njihov stil igre bio je vrlo napadački u Ligi prvaka i u prvoj utakmici u Lisabonu.

H2H

Sastali su se tri puta u novijoj historiji. Prvi meč pre nedjelju dana u Lisabonu završen je rezultatom 2:2, a pre pet godine bili su u istoj grupi Lige Evrope. Arsenal je slavio u Lisabonu sa 0:1, dok je u Londonu meč završen bez golova.

Povrede i izostanci

Arsenal: Mohamed Elneny je ozlijeđeni, dok je Eddie Nketiah upitan.

Sporting CP: Sebastian Coates i Hidemasa Morita su ozlijeđeni. Hector Bellerin je upitan.

Arsenal vs Sporting CP Prijedlozi za klađenje

Arsenal je favorit za prolaz u narednu rundu. Igraju na svom terenu gde su veoma dobri. Mikel Arteta će sigurno napraviti nekoliko promjena u startnoj postavi, ali i dalje vjerujemo da su favoriti.

Sporting voli da igra na gol više i napadački fudbal i sigurno mogu napraviti probleme Arsenalu. Uostalom, to smo vidjeli u prvoj utakmici.

Vjerujemo da mogu postići bar jedan gol, ali isto tako vjerujemo da će Arsenal doći do pobjede.

Vrijeme: 16.03.2023. 21:00
Prijedlog: Arsenal & BTTS
Tečaj: 3.01
Kladionica: 20bet

100% do 100 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Stefan

Jedan od mlađih, ali nikako jedan od slabijih u našem timu. Stefan je specijalista za Engleski fudbal, a niže lige su njegova strast. Sasvim smo sigurni da ćete uživati u njegovim prognozama timova za koje sasvim sigurno niste ni čuli. U slobodno vreme Stefan obožava da se bavi sportom, pre svega da igra fudbal sa svojim drugarima iz kraja. Slobodno možemo reći da on živi za najvažniju sporednu stvar na svetu.