Žalgiris vs Olympiacos: Tipovi, savjeti i kvote 16.03.2023. 19:00

Ognjen
15 ožujka, 2023
1620 Views
Žalgiris vs Olympiacos

Jedan od najzanimljivijih mečeva Eurolige se igra u Kaunasu, gdje domaći Žalgiris dočekuje Olympiacos. Žalgiris se bori da održi korak za klubovima koji su u borbi za TOP 8, a Olympiacos za prvo mjesto.

Portal „Sportske-kladionice“ svakodnevno svim svojim čitaocima omogućava najbolje prognoze utakmica za danas.

Ukoliko po prvi put čitate naše prognoze, onda je potrebno da napomenemo da svakodnevno našim čitaocima nudimo i Tiket dana sa kojim pokušavamo da ostvarimo dodatnu zaradu svima koji nas prate.

Naš nedeljni Podcast: Dva i po kladioničara

Ukoliko vam se sviđa naš sadržaj na stranici, onda ćete sigurno obožavati podcast. Srba331 i MilosNS analiziraju najpopularnije nogometne utakmice vikenda samo za vas. Saznajte koja je sigurica danas, a gdje se nalazi potencijalna mina. Top 5 tipovi za danas, samo na našem YouTube kanalu Sportske Kladionice.

Žalgiris

Ekipa iz Kaunasa se i dalje drži u borbi za playoff, ali njihova igra u poslednje vrijeme ne obećava. U zadnja dva kola Eurolige ostvarili su dvije pobjede, ali istina je da su to uradili protiv dvije najslabije ekipe u ligi. Sada im na noge dolazi možda i najkonstatntnija ekipa lige, Olympiacos.

U poslednjem kolu razbili su tim Asvela a Brazdeikis je pokazao sav svoj raskošni napadački talent. Timu iz Kaunasa mnogo nedostaje Keenan Evans, koji je završio sezonu, pokidavši Ahilovu tetivu, a koji je na početku sezone nosio ekipu Žalgirisa.

Žalgiris je pokušao da u toku sezone se regrupiše, dovođenjem Polonare i Taylora, kao i davanja prilike mladim igračima poput Birutisa i Dimše, ali nijedan nije donio sigurnost koju je donosio Keenan Evans.

U poslednjem meču litavskog prvenstva poraženi su od Ritasa sa 6 poena razlike, na svom terenu, što jasno govori o lošoj formi u kojoj se nalaze.

https://twitter.com/bczalgiris/status/1635190815453773825

Olympiacos

Olympiacos je najkonstantnija ekipa ove sezone i igraju dominantno na svim poljima. Prvoplasirana su ekipa Eurolige i ofanzivno i defanzivno djeluju jako moćno. Ali sve je mnogo lakše kada u svom sastavu imaš vrlo vjerovatno budućeg MVP-ija lige Sashu Vezenkova koji je nezaustavljiv ove sezone.

Vezenkov donosi napadačku sigurnost i sigurnost u skoku sa pozicije PF, ali Olympiacos je uz Real i Barcu, definitivno najšira ekipa. Fizički i atletski mogu da odgovre svih zahtjevima koji se pred njih postave.

U poslednjih 20 mečeva su poraženi samo dva puta, a sve pobjede su ostvarili veoma ubjedljivo. U poslednjem kolu su pobjedili Barcelonu, i osamostalili se na prvom mjestu Eurolige.

Po nama, Olympiacos je ekipa koja stilski nikakako ne odgovara timu Žalgirisa. Jedni su od rijetkih koji mogu parirati u fizičkoj košarci litavcima.

H2H

14.10.22 – Olympiacos : Žalgiris – 90:80

15.03.22 – Žalgiris : Olympiacos – 73:84

15.10.21 – Olympiacos : Žalgiris – 83:68

22.01.21 – Žalgiris : Olympiacos – 81:79

Povrede i izostanci:

Žalgiris: Cavanaugh, Evans, Taylor(?).

Olympiacos: Sloukas(?)

Savjeti za klađenje

Datum i vrijeme odigravanja utakmice: 16.03.23 19:00h
Tip: Olympiacos -3.5
Kvota: 1.72
Kladionica: 22bet

Žalgirisu je ovaj meč jako bitan zbog plasmana u playoff, ali kroz istoriju Žalgiris je dužnik Olympiacosu i vjerujemo da će Oly ovaj meč shvatiti maksimalno ozbiljno i pobjediti.

100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Ognjen