Igokea vs Cibona: Tipovi, savjeti i kvote 02.04.2023. 17:00

Ognjen
1 travnja, 2023
1010 Views
Igokea vs Cibona

U okviru ABA lige, Igokea u Aleksandrovcu kod Laktaša dočekuje jedno od najprijatnijih iznenađenja ove sezone ekipu zagrebačke Cibone.

Portal „Sportske-kladionice“ svakodnevno svim svojim čitaocima omogućava najbolje prognoze utakmica za danas.

Ukoliko po prvi put čitate naše prognoze, onda je potrebno da napomenemo da svakodnevno našim čitaocima nudimo i Tiket dana sa kojim pokušavamo da ostvarimo dodatnu zaradu svima koji nas prate.

Naš nedeljni Podcast: Dva i po kladioničara

Ukoliko vam se sviđa naš sadržaj na stranici, onda ćete sigurno obožavati podcast. Srba331 i MilosNS analiziraju najpopularnije nogometne utakmice vikenda samo za vas. Saznajte koja je sigurica danas, a gdje se nalazi potencijalna mina. Top 5 tipovi za danas, samo na našem YouTube kanalu Sportske Kladionice.

Igokea

Ekipa Igokee je konačno pronašla ritam i pobjedila u tri poslednje utakmice. U ovu sezonu su ušli kao jedna ekipa kojoj se predviđao gotovo sigurno playoff, ali od samog početka sezone imaju probleme sa povredama ključnih igrača.

Odmah su ostali bez Maria Nakića koji je predviđan da bude jedan od nosilaca. Ušli su u seriju loših rezultata što je uzrokovalo i ostavku dugogodišnjeg trenera Dragana Bajića. Kao zamjena je stigao Vlada Jovanović, koji je tim pojačao sa iskusnim Draganom Milosavljevićem i kapitenom FMP-a Nerandžićem.

U poslednjem kolu u gostima savladali su ekipu Zadra i pobjegli iz opasne zone. Tim je predvodio Nikola Tanasković koji je ubacio 23 poena i dodao 10 skokova. Ujedno to je bila poslednja utakmica Tanaskovića u Igokei koji je posle utakmice sa Zadrom, pojačao ekipu Rio Breogana, i pridružio se „balkanskoj legiji“ u španjolskoj ekipi.

Ovaj izostanka će se poprilično osjetiti u ekipi Igokee, posebno što je Tanasković bi važna defanzivna karika ekipe Igokee.

Cibona

Cibona je u prošlom kolu napravlia pravo malo sportsko čudo, pošto su u razmaku od samo 19 sati, odigrali dvije utakmice i obje su pobjedili posle produžetaka.

Prvo su u okviru hrvatske lige pobjedili Cedevita Juniorse, a zatim su sa samo 7 igrača u rotaciji pobjedili FMP. Nestvarnu utakmicu odigrao je Lovro Mazalin koji je ubacio 32 poena i dodao 13 skokova, dok je Borna Kapusta dodao 20 poena i 11 asistencija.

Treba reći da se Cibona nalazi u nezavidnoj situaciji što se tiče finansija i povreda. Tim je napustio Marko Baković koji je potpisao u drugu španjolsku ligu, a njegovu ulogu preuzeo je Domagoj Vuković.

Filip Bundović i Aleksandar Aranitović imaju problema sa povredama i nisu nastupili ni u poslednjem meču prije par dana protiv Furnira iz Dubrave.

Mora se odati priznanje treneru Sesaru i igračima Cibone, koji u užasnim uslovima prave nestvarne rezultate, a jedan od njih je i pobjeda na Crvenom zvezdom.

https://twitter.com/kk_cibona/status/1641878616735731721

H2H

17.12.22 – Cibona : Igokea – 77:76

01.04.22 – Cibona : Igokea – 77:82

17.12.21 – Igokea : Cibona – 82:72

04.04.21 – Igokea : Cibona – 88:80

Povrede i izostanci:

Igokea: Nakić, Milosavljević(?), Talić.

Cibona: Aranitović, Bundović, Perasović(?).

Savjeti za klađenje

Datum i vrijeme odigravanja utakmice: 02.04.23 17:00h
Tip: Igokea -4.5
Kvota: 1.75
Kladionica: 22bet

Cibona je tvrd orah i u prvom meču su pobjedili Igokeu trojkom Kapuste u poslednjim sekundama susreta. Napravili su nekoliko nestvarnih pobjeda, ali ipak mislimo da ih umor stiže i da će Igokea ovaj meč pobjediti na širinu i prednost domaćeg terena.

100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Ognjen