AS Roma vs Sampdoria: Tipovi, savjeti i kvote 02.04.2023. 18:00

Profesor
1 travnja, 2023
1476 Views
AS Roma vs Sampdoria

Nakon bolnog poraza od najvećeg rivala Lazija u prošlom kolu Serie A, Roma u nedjelju od 18 sati na Olimpicu dočekuje ekipu Sampdorije u nadi da se pred svojim navijačima ponovo vrati na pobjednički kolosijek.

Naš nedeljni Podcast: Dva i po kladioničara

Ukoliko vam se sviđa naš sadržaj na stranici, onda ćete sigurno obožavati ovaj podcast. Srba331 i MilosNS analiziraju najpopularnije nogometne utakmice vikenda samo za vas. Saznajte koja je sigurica danas, a gdje se nalazi potencijalna mina. Top 5 tipovi za danas, samo na našem YouTube kanalu Sportske Kladionice.

AS Roma

Nakon vrlo važne pobjede protiv Juventusa u 25. kolu Serie A, izabranici Josea Mourinha vezali su dva poraza koji su ih smjestili na peto mjesto pred nastavak natjecanja u talijanskom prvenstvu.

Poraz od Sassuola rezultatom 3-4 na Olimpicu bio je bolan za sve navijače ovog kluba, ali ni približno kao drugi ovosezonski poraz od najvećeg rivala Lazija u prošlom kolu u jednoj izuzetno napetoj utakmici koja je završena minimalnim trijumfom nebesko plavih uz čak tri podijeljena crvena kartona.

Roma želi poziciju koja donosi igranje u Ligi prvaka sljedeće sezone, a trenutno ih od tog mjesta dijeli samo bod, koliko od njih više ima aktualni prvak Milan. S obzirom da Rossoneri ovog vikenda gostuju kod Napolija, 28. kolo bit će idealna prilika da se klub iz Rima eventualnim trijumfom protiv Sampdorije još više približi željenom cilju.

https://twitter.com/ASRomaEN/status/1641845107648331779?s=20

Sampdoria

S druge strane, Sampdoria je očajna ove sezone. Ekipa Dejana Stankovića osvojila je samo 15 bodova iz 27 odigranih utakmica i trenutno se nalazi na pretposljednjem mjestu na tablici s prilično malim izgledima da izbjegne ispadanje u Serie B nakon završetka natjecanja.

Devet bodova dijeli ih od pozicije koja donosi opstanak u ligi, pa je suvišno i govoriti da su timu iz Genove bodovi prijeko potrebni u svakom narednom susretu.

Nakon niza loših rezultata od početka godine, Sampa je u prošlom kolu uspjela slaviti protiv Verone rezultatom 3-1 u utakmici koja je bila iznimno važna za obje momčadi, s obzirom da se obje grčevito bore na dnu ljestvice.

https://twitter.com/sampdoria_en/status/1641012188436389888?s=20

H2H

U prethodnih pet duela ove dvije ekipe Roma je slavila tri puta, Sampdorija jednom, a jedan meč završen je neriješenim rezultatom.

Ozljede i suspenzije

AS Roma: Ebrima Darboe i Rick Karsdorp su ozlijeđeni, dokBryan Cristante, Marash Kumbulla, Rober Ibanez i Gianluca Mancini neće igrati zbog suspenzije.

Sampdoria: Andrea Conti i Ignacio Pussetto su ozlijeđeni, Bram Nuytinck neće igrati zbog žutih kartona, dok su Emil Audero, Manuel De Luca i Sam Lammers upitni za ovaj meč.

Portal „Sportske-kladionice“ svakodnevno svim svojim čitaocima omogućava najbolje prognoze utakmica za danas.

Ukoliko po prvi put čitate naše prognoze, onda je potrebno da napomenemo da svakodnevno našim čitaocima nudimo i Tiket dana sa kojim pokušavamo da ostvarimo dodatnu zaradu svima koji nas prate.

Prijedlog za klađenje

Datum i vrijeme: 02.04.2023. 18:00

Tip: 1 + total goals under 3.5

Tečaj: 1.95

Kladionica: 22bet

Roma je favorit u ovom meču i očekujemo da osvoji sva tri boda pred svojim navijačima u nedjelju unatoč tome što je Mourinhova momčad očito uzdrmana lošim igrama u posljednje dvije utakmice Serie A, porazima od Sassuola i Lazija.

Kako Roma na Olimpicu ove sezone uglavnom igra mečeve s malo golova, odlučili smo se za ovu kombinaciju koju kladionica 22bet vrednuje izvrsnom kvotom od 1,95 koju ćemo odmah i iskoristiti.

100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Profesor