Werder Bremen vs Hoffenheim – Tipovi, savjeti i kvote 02.04.2023. 17:30

Stefan
1 travnja, 2023
1646 Views
Werder Bremen vs Hoffenheim

Jedna veoma interesantna utakmica biće odigrana u Bremenu između Werdera i Hoffenheima, dva tima koja se ne mogu pohvaliti baš dobrim formama u Bundesligi u posljednje vreme.

Portal „Sportske-kladionice“ svakodnevno svim svojim čitaocima omogućava najbolje prognoze utakmica za danas.

Ukoliko po prvi put čitate naše prognoze, onda je potrebno da napomenemo da svakodnevno našim čitaocima nudimo i Tiket dana sa kojim pokušavamo da ostvarimo dodatnu zaradu svima koji nas prate.

Naš nedeljni Podcast: Dva i po kladioničara

Ukoliko vam se sviđa naš sadržaj na stranici, onda ćete sigurno obožavati ovaj podcast. Srba331 i MilosNS analiziraju najpopularnije nogometne utakmice vikenda samo za vas. Saznajte koja je sigurica danas, a gdje se nalazi potencijalna mina. Top 5 tipovi za danas, samo na našem YouTube kanalu Sportske Kladionice

Werder Bremen

Werder se vratio u Bundesligu nakon promocije iz Bundeslige 2 prošle sezone. Ova sezona ide dobro za njih. Nakon 25 kola i devet utakmica prije kraja nalaze se na 11. mjestu tablice s 31 bodom i devet pobjeda, a devet utakmica prije kraja imaju 10 bodova više od zone ispadanja. To je najvažnije.

Werder je tri utakmice bez pobjede i imaju jednu pobjedu u posljednjih pet utakmica, uz četiri poraza u tom nizu. U drugom dijelu sezone, nakon Svjetskog prvenstva, Werder se muči. Imaju šest poraza u 10 utakmica, a primili su 21 gol.

Imaju dva clean sheeta u posljednjih 10 utakmica i nisu uspjeli zabiti u dvije utakmice. Sedam od 10 utakmica završeno je s više od 2.5 gola i šest s BTTS-om.

Werder ima vrlo prihvatljiv raspored u sljedećih nekoliko tjedana. U sljedećih pet kola igrat će protiv tri momčadi koje su iza njih na tablici. Vrlo su nekonstantni kod kuće. Werder ima pet pobjeda i pet poraza u posljednjih 10 domaćih utakmica i nikad se ne zna koji će Werder izaći na teren.

Također, kod kuće imaju samo dvije sačuvane mreže.

https://twitter.com/werderbremen_en/status/1641386446442360833

Hoffenheim

Prošle sezone Hoffenheim je bio u sredini tablice, a ove sezone su u velikim problemima. Nakon 25 utakmica Hoffenheim ima 22 boda i šest pobjeda i samo su mjesto i bod iznad zone ispadanja. Imaju dva boda više od posljednje plasiranog Stuttgarta.

Hoffenheim je bio u katastrofalnoj formi. Bili su bez pobjede u Bundesligi 14 utakmica, od sredine listopada. Uspjeli su pobijediti Herthu u posljednjoj rundi i prekinuti tu seriju. Prije te pobjede protiv Herthe upisali su osam uzastopnih poraza u svim natjecanjima.

Hoffenheim je u najgorem nizu u ligi. Sljedeće dvije utakmice su im vrlo važne. Igrat će protiv Werdera i Schalkea, prije gostujuće utakmice u Münchenu protiv Bayerna. Dakle, ako ne budu uspjeli osvojiti neke bodove protiv Werdera i Schalkea, u velikim su problemima.

Hoffenheim ima 15 utakmica bez clean sheeta, ali nisu uspjeli zabiti u samo četiri od njih. Sedam od posljednjih 10 utakmica završeno je s više od 2.5 gola i BTTS-om. U nizu su od šest uzastopnih poraza u gostima.

https://twitter.com/tsghoffenheimEN/status/1641484843673321472

H2H

Od početka 2018. godine odmjerili su snage osam puta u okviru Bundeslige. Hoffenheim je ostvario tri pobjede, Werder dvije i tri utakmice su završene bez pobjednika. Pet utakmica je završeno sa BTTS i četiri sa više od 2.5 gola.

Povrede i izostanci

Werder Bremen: Felix Agu i Marcel Hilssner su ozlijeđeni.

Hoffenheim: Jacob Bruun Larsen, Kasper Dolberg i Justin Che su ozlijeđeni. Munas Dabbur je suspendiran.

Werder Bremen vs Hoffenheim Prijevodi za klađenje

Oba tima se muče sa formama u posljednje vreme, ali Hoffenheim vjerojatno mnogo više. Naredne dvije utakmice su veoma bitne po njih i moraju da osvoje neke poene.

Situacija kod Werdera je znatno bolje. Ni njima ne ide previše dobro u drugom djelu sezone, ali su još uvijek veoma daleko od zone ispadanja.

Raspored im je dobar u narednom periodu i dodatnim poenima mogu još više popraviti situaciju.

Očekujemo golove u ovom duelu i jednu veoma interesantnu utakmicu.

Vrijeme: 02.04.2023. 17:30
Prijedlog: Više od 2.5 Gola
Tečaj: 1.73
Kladionica: Rabona

100% do 100 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada
Author Stefan

Jedan od mlađih, ali nikako jedan od slabijih u našem timu. Stefan je specijalista za Engleski fudbal, a niže lige su njegova strast. Sasvim smo sigurni da ćete uživati u njegovim prognozama timova za koje sasvim sigurno niste ni čuli. U slobodno vreme Stefan obožava da se bavi sportom, pre svega da igra fudbal sa svojim drugarima iz kraja. Slobodno možemo reći da on živi za najvažniju sporednu stvar na svetu.