Fantasy Premier League GW31 – Kapiteni

Alex
13 travnja, 2023
1414 Views
fantasy premier league

Trideset prvo premijerligaško kolo donosi nam nekoliko mečeva u kojima bi trebalo da premium Fantasy Premier League opcije budu dominantne.

Nakon odlične partije protiv Bayerna, Manchester City dočekuje posrnuli Leicester, Tottenham će ukrstiti koplja sa Bournemouthom, dok Liverpool gostuje na Elland Roadu.

To znači da ne treba previše eksperimentisati oko odabira kapitena za GW31 već je najbolja varijanta traku dati proverenom piku.

Erling Haaland (12.2m) vs Leicester (H), 77.9% TSB

Povreda nije ostavila traga na norveškom golgeteru. Protiv Southamptona je postigao dva gola za 68 minuta na terenu, a onda je u dvoboju sa Bavarcima upisao po gol i asistenciju.

Iako je revanš u Minhenu već naredne sedmice, mišljenja smo da Guardiola neće poštedeti Erlinga Haalanda (12.2m). Očekujemo da će u ovom meču odmoriti Bernando Silva i Kevin De Bruyne. Prvi zbog povrede u utorak, a drugi zbog ogromne potrošnje, te da će umesto njih dvojice startovati Julian Alvarez (6m) i Riyad Mahrez (7.3m).

Haaland je propustio prvi ovosezonski meč protiv Leicestera zbog povrede i to je jedan od retkih timova protiv kojih nije postigao gol ove sezone. Uz to, Manchester City ima dobru priliku da sustigne Arsenal na prvom mestu, tako da prosipanje bodova protiv Lisica je poslednje što im je potrebno.

https://twitter.com/ErlingHaaland/status/1645915580438835200

Harry Kane (11.7m) vs Bournemouth (H), 39.8% TSB

Tottenham je usred trke za plasman u Ligu šampiona naredne sezone. Trenutno su na petom mestu sa tri boda manje od Newcastlea i Manchester Uniteda koji su treći i četvrti. To znači da moraju ići na pobedu u svakom meču do kraja sezone. U ovom kolu će na domaćem terenu dočekati Bournemouth, najslabiju odbranu lige sa 57 primljenih golova.

Stoga je Harry Kane (11.7) možda i najlogičnija opcija za kapitena u ovom kolu. Najbolji igrač Tottenhama je postigao makar po gol na svakoj od prethodne četiri prvenstvene utakmice, a upisao ih je ukupno pet. U tom periodu, zbirno je doneo 35 FPL bodova, što je u proseku skoro devet po meču.

Pevci nemaju evropskih obaveza tako da se mogu maksimalno fokusirati na domaće obaveze. Stoga očekujemo da svim silama napadnu Bournemouth.

Da li postoji neko treći?

Ukoliko želite da eksperimentišete, Mohamed Salah (12.8m) je naš predlog. Egipćanin se propisno ispromašivao protiv Arsenala u prošlom kolu, nije iskoristio ni penal, ali je on i dalje najopasniji igrač Liverpoola. Na kraju krajeva, protiv Tobdžija je postigao jedan gol.

U poslednjih šest mečeva postigao je četiri pogotka i predstavlja konstantnu opasnost po gol protivnika. Statistički, on je uputio 15 šuteva ka golu rivala u prethodne četiri runde i po ovom parametru je jedan od najopasnijih vezista u čitavom takmičenju.

Od ostalih, možda su Grealish i Mahrez dobre opcije, ali ne preporučujemo da se kockate sa Pepovim ruletom.

Ove sedmice smo već obradili temu o najboljim differentialima, a do početka kola ćemo se pozabaviti i najvećim dilemama uoči GW31. Sve naše tekstove možete pronaći na ovom linku.

Sve FPL aktuelnosti prvi možete saznati ako pratite našu Facebook i Instagram stranicu.

10 dana Free Bet Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Alex

Ako bi morali da opišemo Acu u jednoj rečenici, to bi bilo - čovek koji ne zna za poraz. Jedan od najpotkovanijih košarkaških i teniskih poznavalaca u našoj ekipi, a takođe osoba koja piše odlične informativne članke. Slobodno vreme provodi u društvu prijatelja i svog omiljenog pića - espresso kafe.