Sassuolo vs Juventus: Tipovi, savjeti i kvote 16.04.2023. 18:00

Stex
15 travnja, 2023
1371 Views
Sassuolo vs Juventus

U 30. kolu Serie A, Sassuolo dočekuje Juventus. Utakmica je na rasporedu u nedjelju od 18:00 sati, na stadionu Citta del Tricolore.

U prethodnom kolu, obe ekipe su poražene. Domaći su izgubili od Verone, dok je Lazio nadigrao gostujuću ekipu.

Naš nedeljni Podcast: Dva i po kladioničara

Ukoliko vam se sviđa naš sadržaj na stranici, onda ćete sigurno obožavati ovaj podcast. Srba331 i MilosNS analiziraju najpopularnije nogometne utakmice vikenda samo za vas. Saznajte koja je sigurica danas, a gdje se nalazi potencijalna mina. Top 5 tipovi za danas, samo na našem YouTube kanalu Sportske Kladionice.

Sassuolo

Nogometaši Sassuola su u prošlom kolu izgubili na gostovanju kod Verone, rezultatom 2:1. Gosti su poveli u 34. minuti golom Abdoua Harrouija na asistenciju Domenica Berardija. Prednost su držali do 84. minute kada su primili gol za izjednačenje, a domaći su pobijedili u petoj minuti nadoknade vremena.

Trenutno zauzimaju 12. poziciju na tablici sa 37 osvojenih bodova i čak 15 bodova više od Verone i mjesta koje vodi u niži rang natjecanja. U dosadašnja četiri ligaška susreta upisali su dvije pobjede te po jedan remi i poraz.

Izgledno je da će zbog ozljede mišića izvan terena biti prvi strijelac domaćih Domenico Berardi, a umjesto njega se u početnih 11 očekuje Nedim Bajrami.

Također, trener Alessio Dionisi će vjerojatno od početka utakmice u momčad uvrstiti Matheusa Henriquea koji bi mogao zamijeniti Abdoua Harrouija. Davide Frattesi i Maxime Lopez također će biti u veznom redu, ali to ćemo morati vidjeti.

https://twitter.com/SassuoloUS/status/1646894122777681921?cxt=HHwWgoC9rdTe-NotAAAA

Juventus

Juventus je nakon poraza od Lazija na svom terenu igrao utakmicu Europske lige protiv Sportinga i slavio 1:0. Sve do 73. minute igre nije bilo promjene rezultata, a onda je jedini pogodak na utakmici postigao Federico Gatti.

U prvenstvu trenutno zauzimaju sedmo mjesto na tablici s 44 osvojena boda, a osam bodova ih dijeli od četvrtoplasiranog AC Milana i mjesta koje vodi u Ligu prvaka. U prvoj utakmici polufinala Coppa Italie remizirali su s Interom 1:1. U dosadašnjih osam utakmica u svim natjecanjima upisali su šest pobjeda, po jedan remi i poraz.

Paul Pogba je nakon duge pauze zbog ozljede u prošloj utakmici protiv Sportinga ušao s klupe, no vjerojatno će i u sljedećem susretu startati kao rezerva. Wojciech Szczesny je pod upitnikom zbog problema sa srcem, dok će Alex Sandro sigurno propustiti sljedeći meč jer je suspendiran.

Dušan Vlahović vjerojatno će dobiti prednost u početnih 11 u odnosu na Arkadiusza Milika, a drugih iznenađenja ne bi trebalo biti.

https://twitter.com/juventusfcen/status/1647177950846918658?cxt=HHwWhICxodDn-dstAAAA

H2H

U 1. kolu Serie A, Juventus je na svom terenu savladao Sassuolo rezultatom 3:0.

Očekivani sastavi

Sassuolo (4-3-3): Consigli; Toljan, Erlic, Ferrari, Rogerio; Frattesi, Lopez, Henrique; Bajrami, Pinamonti, Lauriente

Juventus (3-5-2): Perin; Danilo, Bremer, Gatti; Cuadrado, Fagioli, Locatelli, Rabiot, Kostic; Kean, Vlahovic

Portal „Sportske-kladionice“ svakodnevno svim svojim čitaocima omogućava najbolje prognoze utakmica za danas.

Ukoliko po prvi put čitate naše prognoze, onda je potrebno da napomenemo da svakodnevno našim čitaocima nudimo i Tiket dana sa kojim pokušavamo da ostvarimo dodatnu zaradu svima koji nas prate.

Prijedlog za klađenje

Datum i vrijeme: 16.04.2023. 18:00

Tip: draw/Juventus & under 3.5

Tečaj: 1.72

Kladionica: Ivibet

Juventus je blagi favorit u ovoj utakmici zbog međusobnog duela i renkinga. Ipak, Sassuolo ima prednost domaćeg terena. Stoga je naš savjet za ovaj meč remi ili pobjeda gostiju, s manje od 3,5 gola u cijeloj utakmici.

100% do 150 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada
Author Stex