Fantasy Premier League GW34 – Differentials

Alex
28 travnja, 2023
1712 Views
Fantasy Premier League GW34 Differentials

Prethodno kolo završeno je u četvrtak uveče, a GW34 startuje već u subotu, tako da se odluke kada je Fantasy Premier League u pitanju moraju doneti ekspresno.

U predstojećoj rundi šest timova će odigrati dve utakmice, što automatski favorizuje igrače iz ovih ekipa. Stoga su naši differntial pikovi oni koji bi potencijalno mogli da odigraju 180 minuta u ovom kolu.

Manuel Akanji (5m) vs Fulham (A) / West Ham (H), 3.0% TSB

Fudbaleri Manchester Cityja su pobedom nad Arsenalom u prošlom kolu napravili ključni korak ka odbrani titule. U narednom periodu će morati to da potvrde, a mečevi protiv Fulhama i West Hama dolaze kao poručeni.

Verujemo da će Pep Guardiola forsirati startnu postavu u predstojećih nekoliko mečeva kako bi osigurao titlu do početka polufinalnih okršaja u Ligi šampiona. Stoga očekujemo da će Manuel Akanji (5m) biti deo prvih 11 i u ove dve utakmice.

On nije startovao samo jednom u prethodnih šest kola što je pokazatelj da je redovni starter. On je počeo i oba meča protiv Bayerna u četvrtfinalu elitnog evropskog takmičenja. Sve su ovo pokazatelji da španski trener veruje ovom defanzivcu.

Andy Robertson (6.8m) vs Tottenham (H) / Fulham (H), 6.6% TSB

Redsi su vezali tri prvenstvene pobede tako da su ponovo u trci za mesto koje vodi u neko od evropskih takmičenja naredne sezone. U ovoj rundi odigraće oba meča kod kuće, pa bi se sa šest osvojenih bodova još približili ovom cilju.

Andy Robertson (6.8m) je upisao po jednu asistenciju na poslednje dve utakmice protiv Nottingham Foresta i Aston Ville. On je u poslednje četiri utakmice stvorio devet šansi svojim saigračima, od kojih su tri bile stopostotne.

S obzirom da je neizostavni član startne postave, verujemo da ćemo ga videti od prvog minuta u duelima protiv Tottenhama i Fulhama. Nadamo se da može do novog FPL returna.

https://twitter.com/Squawka/status/1651357234998439936

Diogo Dalot (4.7m) vs Aston Villa (H) / Brighton (A), 5.5% TSB

Crveni đavoli su usred borbe za mesto koje vodi u Ligu šampiona naredne sezone, pa je borbena gotovost na Old Traffordu podignuta na najviši nivo. Pred njima su dva teška meča, protiv Aston Ville i Brightona, u kojima moraju da odigraju svoju najbolju igru ukoliko žele pobedu.

S obzirom da je Luke Shaw (5.1m) znatno zastušljeniji u FPL timovima, naš predlog je Diogo Dalot (4.7m). Portugalski bek je jeftiniji, a podjednako je ofanzivan kao njegov saigrač kraj druge aut linije.

U pretprošlom kolu protiv Nottinhgam Foresta, Portugalac je postigao gol i zbirno doneo 14 FPL bodova. S obzirom da očekujemo ofanzivni pristup obema utakmicama, nadamo se da može ponovo častiti svoje menadžere ofanzivnim returnom.

U petak smo objavili još jedan jako važan tekst uoči GW34. Reč je o najvećim dilemama, a sve naše Fantasy Premier League tekstove možete pronaći na ovom linku.

Ako želite da prvi saznate sve novosti iz FPL sveta, zapratite našu Facebook i Instagram stranicu.

10 dana Free Bet Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Alex

Ako bi morali da opišemo Acu u jednoj rečenici, to bi bilo - čovek koji ne zna za poraz. Jedan od najpotkovanijih košarkaških i teniskih poznavalaca u našoj ekipi, a takođe osoba koja piše odlične informativne članke. Slobodno vreme provodi u društvu prijatelja i svog omiljenog pića - espresso kafe.