Europa League Promocija u Sportskoj kladionici Rabona

Milos
5 kolovoza, 2020
470 Views
rabona

Europe League ponovo počinje, a sportska kladionica Rabona ti daje zanimljivu promociju pod nazivom Corners Galore. Registrujte se i osvojite besplatne opklade u Rabona sportskoj kladionici!

Iako se fudbal vratio pre dva meseca i gotovo sve „lige petice“ su već završile svoje šampionate, evropska takmičenja tek sada ponovo počinju, te se u narednih nekoliko nedelja očekuje prava ludnica kako u Evropa League, tako i u Ligi Šampiona. Kao što to obično biva kada počinju velika sportska nadmetanja, kladionice se prosto utrkuju koja će dati bolje bonuse i promocije svojim novim, ali i redovnim korisnicima.

Naime, uvek je pametno prvo se registrovati u jednoj od onih online kladionica koje se nazivaju respektabilnim i popularnim, jer iste na svakom koraku pokušavaju (i uglavnom uspevaju) da svoje korisnike održe zadovoljnima.

Upravo jedna kvalitetna, ali ne toliko globalno poznata sportska kladionica Rabona, nudi trenutno svojim korisnicima jednu vrlo interesantnu kratkoročnu promociju u vidu vrlo interesantne besplatne opklade! Naime, ukoliko u periodu od 04.08.2020. godine, pa do 07.08.2020. godine postavite PRE-GAME opkladu na neku utakmicu Lige Evrope, dobijate neverovatan poklon u vidu besplatne opklade u visini od €5, za svaki KORNER koji se desi na utakmici!

Dakle, ukoliko bude na primer deset kornera na utakmici, igrač može da dobije €50 u besplatnim opkladama!!!

Da bi se mogli kvalifikovati za dobijanje ove zaista odlične promocije, potrebno je da ispunite sledeće uslove:

  • Potrebno je uplatiti opkladu u minimalnom iznosu od €50
  • Potrebno je da kvota tipa koji ste odigrali bude minimalno 1.50
  • Samo prva opklada u toku dana se računa u ovu promociju

Onog momenta kada se kvalifikovana opklada završi i bude uračunata kao pobednička ili gubitnička, igrač treba da kontaktira korisničku podršku i zatraži svoje besplatne opklade. Ovo pišemo, kako bi igrači znali da ovaj bonus neće dobiti automatski od strane sportske kladionice.

Osim ove više nego zanimljive promocije, koja se zaista ne viđa svaki dan, Rabona sportska kladionica svojim korisnicima nudi klasični bonus dobrodošlice, kao i nekoliko atraktivnih promocija, kako u sekciji sportske kladionice, tako i u online kazinu.

Sportska sekcija nudi korisnicima 11 aktivnih promocija trenutno, od kojih je nekoliko posebno smišljeno za  ovaj period corona virusa i manjka sportskih događaja, te postoje eSports i Virtual Sports promocije, dok igrači u online kazinu osim odličnog bonusa dobrodošlice, mogu dobiti jednu od šest aktivnih promocija, od kojih su najzanimljivije svakako nedeljni reload bonus, kao i dve cash back promocije.

Kada se sve stavi na papir nije ni čudo što je Rabona sportska kladionica  i kazino jedan od brendova koji su u usponu i sasvim smo sigurni da će uskoro biti na listi top kladionica za igrače is Srbije i regiona.

Rabona Kladionica

4.5/5
  • Sportska kladionica prima igrače iz mnogih zemalja
  • Sajt preveden na veliki broj jezika
  • Jedinstvene promocije i VIP klub
  • Solidan izbor sportova i marketa za klađenje
  • Odlična Rabona mobil app
  • Još uvek novi na tržištu
  • Margine bi mogle biti bolje
100% do 100 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada
Author Milos