Tiket dana – ponedjeljak 22.05.2023.

Sportske
22 svibnja, 2023
1606 Views
tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan sistemski tiket, koji će se sastojati od četiri selekcije. Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni. Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo četiri fudbalske utakmice, za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi mogli biti glavni tipovi za danas.

Za ponedjeljak 22.05.2023. smo odabrali četiri fudbalske utakmice sa ukupnim koeficijentom 14,43. Obzirom da su u pitanju mečevi sa malo većim koeficijentima, predlažemo da odigrate Yankee sistem, koji “ublažava” gubitak u slučaju negativnih rezultata.

Tiket dana sa četiri utakmice u sistemu predlažemo da bude odigran kao, Yankee sistem, u kom igrate 6 dubl opklada, 4 treble opklada i jednu 4-fold opkladu (sistem 2/3/4/4). Da bi ovaj sistem bio dobitan potrebno je ostvariti svega dva pogotka od četiri utakmice. Nama je definitivno omiljeni sistem kada imamo četiri selekcije.

19:00 Nordsjaelland vs Randers, Denmark Superliga

Pre samo mesec dana je Nordsjaelland delovao nezaustavljivo na svom pohodu ka tituli. Onda je domaći tim dva puta u nizu izgubio bodove protiv Aarhus-a i jednom protiv Viborga, što je omogućilo njihovom velikom rivalu da se popne na poziciju broj 1. Nordsjaelland ima šampionske ambicije ali i deficit od četiri boda u odnosu na prvoplasirani FC Copenhagen. To ukratko znači da bi neuspeh na današnjem meču mogao značiti gubitak titule za domaći tim, jer nakon ove utakmice preostaju samo tri kola do kraja. O ofanzivnim kvalitetima Nordsjaellanda ne treba trošiti reči, ali moramo priznati da su napadači domaćeg tima upali u blagu krizu. Ipak, ako žele da ovu trku učine zanimljivijom, Nygren, Nuamah i Diomande se moraju “probuditi”.

1 poluvreme 1 do 3 gola & 2 poluvreme 1 do 3 gola @ 1,90

21:00 Newcastle vs Leicester, England Premier League

Ako večeras domaći tim dođe do 3 boda, Newcastle United ćemo sledeće sezone gledati u Ligi Šampiona. S druge strane, eventualni poraz večeras bi sasvim sigurno poslao Leicester u Championship, tako da je ovo duel od velike važnosti za oba tima. To znači da i jedni i drugi moraju napadati, a imajući u vidu ofanzivne kvalitete Newcastle-a u poslednje vreme golovi ne bi trebali izostati. U prilog našoj ideji da će večeras biti golova ide i činjenica da je Leicester ekipa sa jednim od najgorih defanzivnih učinaka u Premier League. Takođe, ovo će biti ovosezonski oproštaj fudbalera Newcastle-a od svojih navijača na St James Parku, tako da ne sumnjamo da će biti motivisani da ostave najbolji mogući utisak.

1 poluvreme 1 do 3 gola & 2 poluvreme 1 do 3 gola @ 1,90

18:30 AS Roma vs Salernitana, Italy Serie A

Jasno je da će AS Roma usmeriti sve snage na finale Europa League i pokušaj da na taj način dodđe do dugo željenog učešća u Ligi Šampiona. Ali, istovremeno domaći tim mora “za svaki slučaj” da obezbedi “Evropu” preko Serie A, tako da je trijumf na večerašnoj utakmici protiv Salernitane apsolutni imperativ. Salernitana može igrati mirno i opušteno jer je opstanak u ligi obezbeđen na vreme, tako da bi večerašnji duel mogao biti zanimljiviji od očekivanog. Iako je AS Roma defanzivno orjentisana ekipa nekoliko puta smo mogli videti i zavidne ofanzivne kvalitete, i to u trenutcima kada je ekipi koju vodi Jose Mourinho trebala pobeda. A večeras je to slučaj.

1 poluvreme 1 do 3 gola & 2 poluvreme 1 do 3 gola @ 2,05

17:00 Kustošija vs Hrvatski Dragovoljac, Hrvatska Prva NL

Dragovoljac je ispao iz lige, dok bi Kustošija potencijalne bodove spasa mogla pronaći upravo protiv Dragovoljca sa kojim se danas susreće. Ne možemo puno toga lepog reći o ovim timovima obzirom na prilično skroman učinak, ali je Dragovoljac ipak veće razočarenje obzirom da je to tim koji se prošle sezone takmičio u najvišem rangu. I jedni i drugi imaju lošiju defanzivnu liniju od ofanzivne, a kako pre svega domaći danas moraju napasti, “miriše” nam da bi ovde moglo biti golova. I to po najmanje jedan u oba poluvremena. Ponavljamo, ako Kustošija danas ne “upiše” sva tri doba, Dubrava će najverovatnije biti nedostižna, i domaći tim će kropz baraž morati brinuti o opstanku u ligi.

1 poluvreme 1 do 3 gola & 2 poluvreme 1 do 3 gola @ 1,95

TIKET DANA

Vrijeme početka prve utakmice: 17:00 ( PREPORUKA JE SISTEM 2,3,4 / 4 )

Ukupni tečaj: 14,43

Kladionica: MERIDIANBET

Author Sportske