Tiket dana – utorak 23.05.2023.

Sportske
23 svibnja, 2023
1053 Views
Tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan combo tiket, koji će se sastojati od nekoliko selekcija.

Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana. Ali, odlučili smo da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako. Na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove. Tako se kasnije nećete kajati, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni.

Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Naš tiket dana za utorak 23.05.2023 sastoji se od jedne nogometne i jedne košarkaške utakmice sa ukupnim koeficijentom 3,61.

20:30 Al-Ittihad vs Al Batin, Saudi Arabia 1

U situacijama kada se sastaju prvoplasirani i poslednjeplasirani najbolje je izbeći takve duele. Ipak, večeras imamo situaciju da bi domaćin trijumfom mogao napraviti veliki korak napred ka osvajanju titule, a imajući u visu da im Al Nassr “diše za vratom” sumanjamo da će tu priliku propustiti. Tim pre jer im je naredni protivnik slabašni Al Batin, tako da bismo večeras mogli videti raspošni ofanzivni arsenal domaćeg tima na delu. Igrači Al Ittihada će želeti da se iskupe za neuspeh u prošlom kolu kada su ispustili prednost od dva gola protiv Al Hilal-a, tako da će odbrana gostiju imati neverovatno težak zadatak. Ako fudbaleri domaćeg tima budu agresivni i koncentrisani kao što umeju, posao bi mogao biti završen već posle prvih 45 minuta.

Prvo poluvreme 2+ golova @ 2,03

20:00 Budućnost vs Crvena zvezda, ABA League

Pre dva dana su kladionice verovale u ubedljivu pobedu Crvene zvezde, a to mišljenje se tokom noći promenilo. Na dan odigravanja meča kladionice daju gotovo podjednake šanse obema ekipama, što je zaista nejasno jer je prvi duel u Beogradu pokazao da razlike u kvalitetu ipak ima. Crvena zvezda je pobedila u prvoj utakmici sa 93:55 i na terenu pokazala apsolutnu nadmoć u svim segmentima igre. Jednostavno, Budućnost nema dovoljno dugačak roster da može parirati najskupljem i najkvalitetnijem timu na Balkanu u prethodnih 10 godina, i mi koeficijent od 1,78 za pobedu gostiju jednostavno moramo uzeti. Prema poslednjim informacijama od jutros Crvena zvezda potpuno kompletna stiže u Podgoricu, što je još jedan razlog više da uzmemo ovaj “poklon”. Jer je 1,78 za pobedu Zvezde vredno rizika.

Crvena zvezda 2 @ 1,78

TIKET DANA

Kvote su bile aktivne u vreme sastavljanja tiketa – 23.05.2023 09:22

Vrijeme početka prve utakmice: 20:00

Ukupni tečaj: 3,61

Kladionica: 20BET

100% do 100 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Sportske