Tiket dana – srijeda 24.05.2023.

Sportske
24 svibnja, 2023
1353 Views
tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan combo tiket, koji će se sastojati od nekoliko selekcija.

Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana. Ali, odlučili smo da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako. Na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove. Tako se kasnije nećete kajati, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni.

Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Naš tiket dana za srijedu 24.05.2023 sastoji se od tri nogometne utakmice sa ukupnim koeficijentom 6,71.

21:00 Brighton vs Manchester City, Engleska Premier League

Brighton je osigurao plasman u Europsku ligu, dok je Manchester City osvojio novi naslov prvaka Engleske, pa je ova utakmica praktički “izlog”. U “nebitnim” utakmicama City je vrlo često na terenu bio s “rezervnom” momčadi, a neće nas začuditi da tako bude i danas.

Time se otvara prostor napadačima domaće momčadi da pokažu kako Brighton nije slučajno na šestom mjestu ljestvice. Sve u svemu, ovo bi trebala biti utakmica bez pritiska, pa ovdje očekujemo golove.

Prvo poluvreme 1 do 3 gola & Drugo poluvreme 1 do 3 gola @ 1,84

19:30 Elche vs Sevilla, Španjolska La Liga

Elche je odavno završio svoju misiju u La Ligi, dok je Sevilla još “u igri” za poziciju broj sedam i plasman u Ligu konferencija. Jasno je da su misli igrača Seville usmjerene prema finalu Europske lige, što bi moglo utjecati na njihov večerašnji nastup. Ali, ipak vjerujemo da je individualna kvaliteta na strani gostiju, koji bi mogli i trebali opravdati epitet favorita u ovom dvoboju.

Elche može igrati bez pritiska, dok je Sevilla u situaciji da večeras “mora” pobijediti, ali i brinuti o finalu protiv Rome koje stiže za samo sedam dana. Ovdje bi moglo biti golova. Inače, Sevilla je u prvom ovosezonskom susretu slavila s 3:0.

Prvo poluvreme 1 do 3 gola & Drugo poluvreme 1 do 3 gola @ 1,93

19:00 Hajduk Split vs Šibenik, Hrvatska Kup

Iako je Hajduk u svakoj utakmici ove sezone protiv Šibenika imao ozbiljnih problema, večeras bi situacija mogla biti drastično drugačija. Hajduk se bori za “obranu” prošlosezonskog trofeja, a kako će mu protivnik biti momčad koja je ispala iz lige, vjerujemo da će splitski “Bijeli” opet biti uspješni.

Međutim, kup utakmice mogu biti vrlo nezgodne za predviđanje konačnih ishoda, pa ovdje biramo golove. Vjerujemo da će Hajduk htjeti završiti posao već u prvom poluvremenu, tako da će drugih 45 minuta biti samo formalnost. Golova u njihovim dvobojima ove sezone nije nedostajalo, i vjerujemo da će se ta tradicija nastaviti.

Prvo poluvreme 1 do 3 gola & Drugo poluvreme 1 do 3 gola @ 1,89

TIKET DANA

Kvote su bile aktivne u vreme sastavljanja tiketa – 24.05.2023 09:37

Vrijeme početka prve utakmice: 19:00

Ukupni tečaj: 6,71 ( Preporučuejmo ovaj tiket kao sistem 2/3 )

Kladionica: MERIDIANBET

Author Sportske