NBA igrači i predlozi za klađenje – J. Butler 26.05.2023.

Dusan
25 svibnja, 2023
943 Views
nba poeni igraca Butler

U istoriji NBA lige nijedan tim nije uspio nadoknaditi 3-0 u seriji, skor je nevjerovatnih 149-0, što dovoljno govori koliko će Bostonu biti teško da preokrene ovu seriju.

Miami i dalje ima ogromnu prednost, da li Boston može dodatno  da zakomplikuje finalnu seriju?

Portal „Sportske-kladionice“ svakodnevno svim svojim čitaocima omogućava najbolje prognoze utakmica za danas.

Ukoliko po prvi put čitate naše prognoze, onda je potrebno da napomenemo da svakodnevno našim čitaocima nudimo i Tiket dana sa kojim pokušavamo da ostvarimo dodatnu zaradu svima koji nas prate.

Naš nedeljni Podcast: Dva i po kladioničara

Ukoliko vam se sviđa naš sadržaj na stranici, onda ćete sigurno obožavati podcast. Srba331 i MilosNS analiziraju najpopularnije nogometne utakmice vikenda samo za vas. Saznajte koja je sigurica danas, a gdje se nalazi potencijalna mina. Top 5 tipovi za danas, samo na našem YouTube kanalu Sportske Kladionice

J. Butler (Miami Heat) 5.5 assist Over (1,71)

Butler je eksplodirao u playoffu.

U četvrtfinalnoj seriji protiv Bucksa bio je prava nevolja za do tada zvanično najbolju odbranu NBA lige, međutim oni jednostavno nisu imali rešenja za Butlera i njegov perfomans u tih pet utakmica ostaće upamćen kao jedan od najboljih u istoriji NBA lige.

U nastavku playoffa potpuni fokus protivničkih odbrana bio je na njemu, tako da je to u suštini glavni razlog zašto uzimamo asistencije.

U duelima protiv Knicksa i sada protiv Celticsa, Butleru je mnogo više otežan put ka košu i poenima, tako da je njegov doprinos u kreaciji znatno izraženiji.

To najbolje potvrđuje podatak da na poslednjih 7 utakmica u prosjeku bilježi gotovo 7 asistencija, što je popriličan porast u poređenju sa regularnim djelom.

Ako gledamo samo seriju protiv Bucksa, ovu granicu je očistio na 3 od 4 duela, a u utakmici na  kojoj je ostao u underu stao je tačno na 5 asistencija.

Glavni razlog zašto je ostao u underu prethodnih meč, jeste loša realizacija njegovog tima, pogotovo sa linije za tri poena (8/32).

Sada kada se Boston malo vratio u život, moraju nastaviti sa fokusom i udvajanjima na Butleru, tako da je logičan rasplet situacije više povratnih pasova i potencijalanih asistencija za Džimija.

H2H:

24.04.23. Miami Heat-Boston Celtics 99:116 – Butler (5 as)

22.05.23. Miami Heat-Boston Celtics 128:102 – Butler (6 as)

20.05.23. Boston Celtics-Miami Heat 105:111 – Butler (6 as)

18.05.23. Boston Celtics-Miami Heat 116:123 – Butler (7 as)

Kladionica: bet365

Kvota: 1.71

Tip: J. Butler 5.5 assist Over

100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan