Sampdoria vs Sassuolo: Tipovi, savjeti i kvote 26.05.2023. 20:45

Profesor
25 svibnja, 2023
1653 Views
Sampdoria vs Sassuolo

Utakmicom u Genovi između Sampdorije i Sassuola na stadionu Luigi Ferraris otvara se pretposljednje 37. kolo talijanske Serie A. Ovaj susret na rasporedu je u petak od 20.45 sati.

Naš nedeljni Podcast: Dva i po kladioničara

Ukoliko vam se sviđa naš sadržaj na stranici, onda ćete sigurno obožavati ovaj podcast. Srba331 i MilosNS analiziraju najpopularnije nogometne utakmice vikenda samo za vas. Saznajte koja je sigurica danas, a gdje se nalazi potencijalna mina. Top 5 tipovi za danas, samo na našem YouTube kanalu Sportske Kladionice.

Sampdoria

Nakon 11 godina provedenih u Serie A, Sampdorija se od sljedeće sezone seli u niži rang natjecanja. Izabranici trenera Dejana Stankovića ostvarili su najslabiji učinak u elitnom društvu sa samo 18 osvojenih bodova iz 36 odigranih utakmica i sa skorom od 67 primljenih pogodaka i 22 postignuta, te s pravom napuštaju sam vrh talijanskog nogometa.

Ekipa iz Genove izgubila je četiri od posljednjih pet mečeva u ligi, uspjevši da osvoji samo bod protiv Empolija na stadionu Luigi Ferraris kada je u 35. kolu odigrala neriješeno 1-1.

Prošlog vikenda doživjeli su uvjerljiv poraz od Milana na San Siru rezultatom 5-1, pa će u petak u dvoboju sa Sassuolom, u posljednjoj utakmici koju igraju na domaćem terenu, pokušati da se od Serie A oproste na najbolji mogući način pred svojim navijačima.

Sassuolo

S druge strane, dva kola prije kraja prvenstva Sassuolo je na 13. poziciji na ljestvici sa 44 boda, što je ove sezone bilo i više nego dovoljno ekipi Alessija Dionisija za opstanak u ligi. S obzirom da je to bio i primarni cilj kluba iz Reggio Emilije, Neroverdi mogu biti zadovoljni učinkom u ovoj natjecateljskoj godini.

U prethodnih pet utakmica Sassuolo je u padu forme, upisali su jedan trijumf i remi, uz tri poraza. Nakon što su nedavno na Meazzi izgubili od Intera 4-2, u prošlom kolu doživjeli su novi neuspjeh.

Naime, sve bolja Monza, koja je zasigurno najugodnije iznenađenje Serie A ove sezone, slavila je u gostima s 1-2, unatoč tome što je Sassuolo vodio do 60. minute susreta golom Domenica Berardija iz jedanaesterca.

H2H

U prethodnih pet susreta ova dva tima, Sampdoria je ostvarila dva trijumfa, Sassuolo je također slavio dva puta, dok je jedan meč završen neriješenim rezultatom.

Ozljede i suspenzije

Sampdoria: Emil Audero, Andrea Conti, Ignacio Pussetto i Abdelhamid Sabiri su ozlijeđeni u ekipi Sampdorije.

Sassuolo: Armand Lauriente je ozlijeđen u ekipi Sassuola.

Portal „Sportske-kladionice“ svakodnevno svim svojim čitaocima omogućava najbolje prognoze utakmica za danas.

Ukoliko po prvi put čitate naše prognoze, onda je potrebno da napomenemo da svakodnevno našim čitaocima nudimo i Tiket dana sa kojim pokušavamo da ostvarimo dodatnu zaradu svima koji nas prate.

Prijedlog za klađenje

Datum i vrijeme: 26.05.2023. 20:45

Tip: Both Teams to Score

Tečaj: 1.60

Kladionica: ivibet

Sampa će bez sumnje željeti da se na najbolji mogući način oprostiti od Serie A pred svojim navijačima, a s obzirom da su u prethodna dva susreta uspjeli pronaći put do suparničkog gola, vjerujemo da su sposobni ponoviti to i u petak.

Sassuolo je postigao gol u četiri od posljednjih pet mečeva, a ako uzmemo u obzir da je prvi ovosezonski okršaj ove dvije momčadi završio pobjedom Sampdorije na gostovanju rezultatom 1-2, čini se da je kombinacija da obje ekipe postignu pogodak najsigurnija opcija za ovaj dvoboj.

100% do 150 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada
Author Profesor