Dinamo vs Gorica – Tipovi, savjeti i kvote 28.05.2023. 19:15

Antonio002
27 svibnja, 2023
1162 Views
Dinamo Zagreb vs Gorica

U nedjelju s početkom u 19:15h posljednje 36. kolo SuperSport HNL-a te cjelokupnu HNL sezonu zatvorit će Dinamo i Gorica. Obje ekipe u susret ulaze rezultatski neopterećene jer je Dinamo već odavno osvojio naslov, dok je Gorica uspjela osigurati ostanak.

Ne propustite provjeriti i naš vikend HNL listić na kojem uz sigurniji tip iz predstojeće analize kombiniramo još dva para za odličan ukupni tečaj.

Portal „Sportske-kladionice“ svakodnevno svim svojim čitaocima omogućava najbolje prognoze utakmica za danas.

Ukoliko po prvi put čitate naše prognoze, potrebno je napomenuti da svakodnevno nudimo i Tiket dana s kojim pokušavamo ostvariti dodatnu zaradu svim našim pratiteljima.

Naš nedeljni Podcast: Dva i po kladioničara

Ukoliko vam se sviđa naš sadržaj na stranici, onda ćete sigurno obožavati ovaj podcast. Srba331 i MilosNS analiziraju najpopularnije nogometne utakmice vikenda samo za vas. Saznajte koja je sigurica danas, a gdje se nalazi potencijalna mina. Top 5 tipovi za danas, samo na našem YouTube kanalu Sportske Kladionice.

Dinamo

Ako izuzmemo šokantan poraz od Šibenika u polufinalu kupa, Dinamo je bez poraza u HNL-u već dva i pol mjeseca. Forma kakva i dolikuje novom-starom prvaku koji za kraj sezone pred sobom ima interesantan duel s ofenzivnom i neopterećenom Goricom.

Za očekivati je da će trener Igor Bišćan na travnjak poslati ispremiješani sastav u ovom zadnjem kolu, no Dinamo svejedno ima veliku širinu i kvalitetu da stigne do novog trećeg uzastopnog slavlja u utakmici u kojoj bi trebala vladati opuštena atmosfera s dosta prilika i golova.

Gorica

Gorica je uspjela u nemogućem. Tokom prošle jeseni i zime bili su brod koji je tonuo iz kola u kolo, no sve se promijenilo dolaskom Željka Sopića na klupu.

Karizma i znanje novog trenera, koji se odlučio za agresivan i ofenzivan stil igre, urodili su plodom jer je Gorica sjajnom serijom rezultata u trećem i četvrtom mjesecu osigurala ostanak i uzdigla se iz “mrtvih”, odnosno s posljednjeg desetog mjesta.

Novi trener Gorice u šampanjskoj je atmosferi najavio špalir njegovih igrača za novog prvaka, pa se već po tome vidi da nas čeka opušten meč koji bi trebao obilovati prilikama. Gorica gaji ofenzivan stil s kojim bi mogli do pogotka, no poraz će zbog kvalitete domaćina teško izbjeći.

Prijedlog za klađenje

U prethodnom kolu zahuktali napad Gorice do mreže Varaždina pronašao je put čak pet puta, pa bi trebali imati još preostalog goriva za barem jedan pogodak u mreži novog prvaka. Ipak, najoptimalnija opcija za klađenje jest 22bet kombinacija da će novi prvak slaviti i da ćemo na utakmici vidjeti minimalno tri pogotka.

Datum i vrijeme: 28.05.2023. 19:15

Tip:  Tim 1, Rezultat + Zbroj Tim 1 pobjeđuje i zbroj > 2.5 – Da

Kvota: 1.91

Kladionica: 22Bet

100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Antonio002