Monaco vs Bourg G2: Tipovi, savjeti i kvote 31.05.2023. 20:30

Ognjen
30 svibnja, 2023
1122 Views
Monaco vs Bourg

Monaco je prvu utakmicu polufinala LNB francuskog prvenstva veoma lako riješio u svoju korist protiv ekipe Bourga. Sada je na redu druga utakmica gdje Bourg ima prliku da ostavi bolji utisak.

Portal „Sportske-kladionice“ svakodnevno svim svojim čitaocima omogućava najbolje prognoze utakmica za danas.

Ukoliko po prvi put čitate naše prognoze, onda je potrebno da napomenemo da svakodnevno našim čitaocima nudimo i Tiket dana sa kojim pokušavamo da ostvarimo dodatnu zaradu svima koji nas prate.

Naš nedeljni Podcast: Dva i po kladioničara

Ukoliko vam se sviđa naš sadržaj na stranici, onda ćete sigurno obožavati podcast. Srba331 i MilosNS analiziraju najpopularnije nogometne utakmice vikenda samo za vas. Saznajte koja je sigurica danas, a gdje se nalazi potencijalna mina. Top 5 tipovi za danas, samo na našem YouTube kanalu Sportske Kladionice.

Monaco

Iako se Monaco mnogo mučio sa Strasbourgom u prvoj rundi doigravanja, ali protiv Bourga u prvoj utakmici su bili jako dominantni te nisu ispuštali prednost od prve do poslednje minite susreta.

Na kraju je bilo 23 poena razlike za izabranike Saše Obradovića. Poenterski ekipu je predvodio Moteijunas, koji je ubacio 20 poena, dok je Monaco imao 5 dvocifrenih strijelaca.

U drugom meču očekujemo dosta veći otpor ekipe Bourga, ali njihova rotacija je dosta kratka, što defanzivno i fizički moćna ekipa Monaca odlično koristi. Treba istaći da odličan playoff igraju Loyd i Diallo.

Bourg

Bourg u prvom meču nije imao nikakve šanse. Od samog početka Brown i Diallo su pritiskali bekove Bourga, posebno Floyda te su ga tjerali na veliki broj grešaka i izgubljenih lopti, što je bilo i ključno u ovom meču.

Navijače Bourga može da raduje konačno dobra utakmica Palmera, koji je ubacio 19 poena, a protiv Dijona nije postojao na terenu. Za Bourg se vratio Mike, ali njegov učinak je bio zanemarljiv, i vidi se da se potpuno nije oporavio.

U drugom meču će morati biti mnogo agresivniji i čvršći u odbrani, dok u skoku posebno ofanzivnom moraju tražiti svoju šansu.

H2H

29.05.23 – Monaco : Bourg – 96:79

17.02.23 – Monaco : Bourg – 92:102

12.02.23 – Bourg : Monaco – 90:88

23.10.22 – Monaco : Bourg – 98:94

Povrede i izostanci:

Monaco: Niko.

Bourg: Chassang.

Savjeti za klađenje

Datum i vrijeme odigravanja utakmice: 31.05.23 20:30h
Tip: Monaco -8.5
Kvota: 1.74
Kladionica: 22bet

Bourg će biti mnogo fokusiraniji, ali opet smo mišljenja da nemaju dovoljno materijala da pariraju Monacu, te očekujemo još jednu sigurnu pobjedu tima Saše Obradovića.

100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Ognjen