Bonn vs Ludwigsburg G2: Tipovi, savjeti i kvote 31.05.2023. 20:30

Ognjen
30 svibnja, 2023
1191 Views
Bonn vs Ludwigsburg

Druga utakmica polufinala playoffa Bundeslige se igra u Bonnu gdje domaća ekipa dočekuje ekipu Ludwigsburga. Domaćin vodi sa 1-0 u seriji i želi da i drugi put odbrani domaći teren.

Portal „Sportske-kladionice“ svakodnevno svim svojim čitaocima omogućava najbolje prognoze utakmica za danas.

Ukoliko po prvi put čitate naše prognoze, onda je potrebno da napomenemo da svakodnevno našim čitaocima nudimo i Tiket dana sa kojim pokušavamo da ostvarimo dodatnu zaradu svima koji nas prate.

Naš nedeljni Podcast: Dva i po kladioničara

Ukoliko vam se sviđa naš sadržaj na stranici, onda ćete sigurno obožavati podcast. Srba331 i MilosNS analiziraju najpopularnije nogometne utakmice vikenda samo za vas. Saznajte koja je sigurica danas, a gdje se nalazi potencijalna mina. Top 5 tipovi za danas, samo na našem YouTube kanalu Sportske Kladionice.

Bonn

Bonn je nastavio da gazi ka tituli. U prvoj utakmici je poražen neugodni Ludwigsburg, a Bonn je kao navici predvodio najbolji igrač lige T.J. Shorts sa 22 poena i sedam asistencija. Dok je Malcolm imao double double sa 13 poena i 10 skokova.

Ipak, Bonn se dosta mučio sa Ludwigsburgom na početku susreta, nisu pronašli svoj ritam u šutu prije svega što je Ludwigsburg iskoristio i završio prvu četvrtinu sa osam poena prednosti.

Međutim, Bonn je ubacio u veću brzinu i u 2/4 došao do ubjedljive prednosti koju nisu ispuštali do kraja utakmice. Druga dionica je završena sa +18 za domaćina.

U drugom meču Bonn će morati fokusirano i ozbiljno da krene od prve minute, inače iskusna ekipa Ludwigsburga bi im mogla napraviti probleme. U prvom meču Bonn je napravio veliku razlika u ofanzivnom skoku. Imali su ih čak 11 više od gostiju što je na kraju i odlučilo meč.

Ludwigsburg

Prva sezona Ludwigsburga pod novim trenerom Joshom Kingom je prošla više nego dobro. Mnogi su očekivali da tranzicija ne prođe tako bezbolno jer je bivši strateg John Patrick izgradio odličan sistem za devet godina koliko je proveo na klupi ovog kluba.

Ludwigsburg je bio autsajder u prvom krugu doigravanja, ali su pokazali karakter i kvalitet te su sa 3-0 savladali i izbacili Oldenburg. Sada je pred njima težak zadatak jer idu na noge najboljoj ekipi lige Bonnu.

U prvom meču su odigrali sasvim solidno, ali nisu mogli da ispariraju Bonnu u skok igri ali i da zaustave Shortsa koji je napravio razliku u napadu. Odlično za Ludwigsburg igra veteran Bartolo koji donosi sigurnost u odbrani ali u napadu isporučuje u visokim procentima. Odličan playoff igra centar Waardenburg koji je bio x faktor u duelu sa Oldenburgom.

H2H

29.05.23 – Bonn : Ludwigsburg – 80:71

29.03.23 – Bonn : Ludwigsburg – 91:75

26.11.22 – Ludwigsburg : Bonn – 84:80

02.04.22 – Bonn : Ludwigsburg – 97:88

Povrede i izostanci:

Bonn: Morgan.

Ludwigsburg: Niko.

Savjeti za klađenje

Datum i vrijeme odigravanja utakmice: 31.05.23 20:30h
Tip: Ludwigsburg +12.5
Kvota: 1.71
Kladionica: 22bet

Bonn je prvi favorit za osvajanje Bundeslige, kako zbog prednosti domaćeg terena, tako i zbog sjajne forme u kojoj se nalaze kao i samopouzdanja. Ludwigsburg se pokazao kao neugodan protivnik za Bonn i očekujemo da će i u drugom meču biti ravnopravan protivnik.

100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Ognjen