Atalanta – Inter: Analiza utakmice

Milos
8 studenoga, 2020
495 Views
nogomet tipovi

Svake nedelje jedna naša analiza ili tip, budu na ekipu Atalante i to će tako biti sve dok kladionice ne budu toliko podigle linije za klađenje da nema više smisla igrati ih na golove. Naprosto Italijanska lige je postala prava uživancija za gledanje, jer svake nedelje timovi igraju fantastične utakmice sa mnogo golova. Upravo to i očekujemo da će se desiti i na ovom meču, iako su ekipe možda malo umorne od non stop igranja.

Domaća ekipa se trenutno nalazi na 4-toj poziciji Serie A, ali u poslednje vreme rezultati nikako ne idu u korist plavo crnima iz Atalante. Sasvim sigurno da je tempo igranja ubitačan, ali isto tako imaju problema sa povredama ključnih igrača. Ipak, Dei igraju i dalje totalni fudbal, samo napadaju i na njihovim utakmicama jednostavno mora biti golova.

Njihovi protivnici, ekipa INtera nalazi se na 6-toj poziciji, pošto i oni imaju svojih problema, odnosno nikako ne uspevaju da pronađu onu formu sa kraja prošlog prvenstva kada su naprosto gazili svoje protivnike. Naređali su nekoliko nerešnih rezultata, a u midweeku su izgubili od Real Madrida rezultatom 2-3. Postavlja se pitanje kada će Neroazuri ući u formu, jer protivnici polako odmiču.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju određenih problema pred ovaj susret te trener Atalante ne može da računa na Robin Gosens, Martin de Roon, Mattia Caldara, a trener Intera, Conte ne može da računa na Stefano Sensi, Matias Vecino, dok je Romelu Lukaku pod znakom pitanja.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale 44 puta do sada i rezultati su više na strani gostiju, pošto je domaća ekipa pobedila 9 puta, 12 puta je bilo nerešeno, a gosti su pobedili 23 puta. Ono što nam je posebno zapalo za oko je činjenica da na poslednjih 7 susreta 2 od 7 puta viđeno da obe ekipe postignu pogodak i 1 od 7 puta viđeno da bude više od dva gola.

Predlozi za tipovanje

Ovoga puta nećemo pratiti trendove nego gledamo kako ove ekipe igraju ove sezone. Obe ekipe imaju problematičnu odbranu i odlične napade, te smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Over 3 Goals (da obe ekipe postignu tri ili više pogodaka), koja opklada se plaća prihvatljivom 1.63 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Milos