Brescia – Mornar Bar: Analiza utakmice

Milos
18 studenoga, 2020
532 Views
košarka tipovi

Juče se nije ostvarilo ono što smo prognozirali, pošto je ekipa Eferala vrlo lošu utakmicu, odnosno Bayern je odigrao iznad svih očekivanja i uspeo da zabeleži svoju sedmu pobedu na devetoj Evroligaškoj utakmici. Danas što se tiče tipova i analiza, nastavljamo sa košarkaškim utakmicama, ali se vraćamo našem omiljenom total marketu, pošto smo na jednoj utakmici EuroCup takmičenja našli jednu liniju koja nam se čini primamljivom. U Italiji se u okviru redovnog kola sastaju domaća ekipa Brescia i gosti iz Crne Gore, ekipa Mornar Bar.

Domaća ekipa Brescie nije dobro odigrala prvih šest utakmica, pošto do sada imaju jednu pobedu (kod kuće protiv Ulma nakon produžetka) i čak pet poraza (Budućnost 81-93, Mornar 76-95, Unicaja 69-86, Levallois 70-75 i Ulm 76-88). Kao što se može videti iz ovih rezultata, odbrana domaće ekipe je vrlo loša, pošto nije bilo mnogo utakmica na kojima nisu primili manje od 80 poena. Iako Brescia ne spada u preterano brze ekipe, oni i pored toga igraju na veliki broj poena, a i forma im je vrlo loša poslednjih mesec dana.

Sa druge strane Mornar Bar je jedna klasična run and gun ekipa, koja igra izrazito brzo, slabo poklanja pažnje odbrani, a u svom rosteru ima nekoliko igrača koji mogu ceo meć da cepaju mrežice. Do sada imaju tri pobede (Unicaja 90-80, Brescia 95-76 i Budućnost 85-82) i četiri poraza (Ulm 76-84, Levallois 65-78, Ulm 66-82 i Unicaja 72-98), a koji rezultati dovoljno pokazuju o kakvoj se ofanzivnoj ekipi radi.

Očekivani sastavi

Prava situacija sa igračim će se znati pred početak duela.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale samo 1 puta tokom istorije i Mornar je pobedio na tom meču, uz veliki broj poena.

Predlozi za tipovanje

Brescia je išla preko ove granice 3 od 5 puta do sada, dok je Mornar išao 5 od 7 puta. Stoga, naš predlog je da se odigra Over 159.5 (da obe ekipe postignu 160 ili više poena), koja igra se plaća za nas više nego solidnom 1.85 kvotom u kladionici 22Bet.

Ukoliko niste sigurni kako se igra na marketu Azijskog hendikepa, predlažemo vam da pročitate naš članak na tu temu i vidite zašto je AH ubedljivo najpopularniji kladioničarski market na svetu trenutno.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Milos