Sampdoria – Bologna: Analiza utakmice

Milos
22 studenoga, 2020
411 Views
nogomet tipovi

Svake nedelje jedna naša analiza ili tip, budu na utakmicama Italijanske Serie A, pošto nam je ta liga najnaklonjenija što se tiče pozitivnih rezultata ove sezone. Danas opet tipujemo iz ove lige, pošto se igra jedna za nas izrazito interesantna utakmica u kojoj mislimo da ima prostora na market za golove da se napravi profit. U Djenovi, na stadionu Luigi Ferraris igraju domaća ekipa Sampdorie i gosti ekipa Bologne.

Domaća ekipa se trenutno nalazi na 10-toj poziciji Serie A, sa rekordom na domaćem terenu od 1 pobede, 1 nerešene i 1 poraza i gol razlikom od 6 postignutih i 4 primljena gola. Ipak, ekipa trenera Ranijerija u poslednje vreme ne igra najbolje pošto su u zadnja tri susreta počeli da igraju loše i ostvarili su 1-1-1 rekord. Ipka, na domaćem terenu Sampdoria se mora respektovati pošto imaju vrlo respektabilnu formu.

Njihovi protivnici, ekipa Bologne nalazi se na 14-toj poziciji, a ove sezone na gostovanjima nisu uspeli da osvoje niti bod, pošto imaju tri poraza sa samo jednim postignutim pogotkom i 5 primljenih. Ekipa trenera Siniše Mihajlovića veliki broj utakmica nije uspela da sačuva svoju mrežu (preko 35 utakmica), ali oni i pored toga mogu biti vrlo nezgodna ekipa.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju određenih problema pred ovaj susret, te trener Sampdorie Ranijeri ne može da računa na Keita Balde koji je povređen, kao i na defanzivce Tommaso Augello, Lorenzo Tonelli koji su suspendovani, a trener Bologne, Mihajlović ne može da računa na Nikola Sansone, Ibrahima Mbaye, Federico Santander, Mitchell Dijks, Andrea Poli, Andrea Skov Olsen, Aaron Hickey, Gary Medel koji su svi povređeni.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale 31 puta do sada i rezultati su totalno izjednačeni, pošto je domaća ekipa pobedila 11 puta, 10 puta je bilo nerešeno, a gosti su pobedili 10 puta. Ono što nam je posebno zapalo za oko je činjenica da na poslednjih 6 susreta, 5 od 6 puta viđeno da bude više od dva gola.

Predlozi za tipovanje

Ovoga puta ćemo pratiti trendove plus gledamo kako ove ekipe igraju ove sezone. Obe ekipe imaju problematičnu odbranu i odlične napade, te smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Over 2.5 Goals & BTTS (da obe ekipe postignu pogodak i da bude tri ili više pogodaka), koja opklada se plaća prihvatljivom 1.92 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Milos