Borussia Dortmund – Club Brugge: Analiza utakmice

Milos
24 studenoga, 2020
536 Views
nogomet tipovi

Danas počinje nova runda utakmica u okviru Lige Šampiona te će jedan od naših tipova i analiza sasvim sigurno biti iz ovog interesantnog takmičenja. Za danas, izdvajamo utakmicu koja se igra u okviru ovog takmičenja, a gde na legendarnom Signal Iduna Parku, domaća ekipa Borussia Dortmund dočekuje Belgijskog šampiona, ekipu Club Brugge. Imajući u vidu kvalitet timova, ali i formu u poslednjih nekoliko nedelja, smatramo da bi ovde trebala da bude utakmica u kojoj će domaća ekipa dominirati.

Domaća ekipa, igra više nego solidno, nakon nešto slabijeg starta prvenstva, uspeli su da se konsoliduju i sada opet izgledaju vrlo dobro, posebno na domaćem terenu. Za vikend su naprosto pregazili ekipu Hertha Berlin, rezultatom 5-2 iako su malo slabije startovali u tom meču. Ovo je vrlo bitna utakmica za ekipu trenera Lucien Favra, pošto sa pobedom mogu sebi da u mongome olakšaju posao ka sledećoj rundi.

Sa druge strane Club Brugge nikako da nađe onu igru od prošle sezone, pošto se muče kako u domaćem prvenstvu, tako i na Evropskim utakmicama. U prvoj utakmici koju su ove dve kipe igrale, Dortmund je prilično lako pregazio Brugge na gostovanju rezultatom 0-3. Ako bi eventualno Brugge na ovoj utakmici uspeo da pobedi, napravila bi se velika pometnja u grupi, pošto Lazio ima tešku utakmicu protiv solidne ekipe Zenita.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju određenih pitanja pred ovaj susret, ali nema većih problema sa sastavima timova. Lucien Favre će najverovatnije rotirati svoj sastav, pošto je za vikend odmarao Sancha i Haalanda. Sa druge strane trener gostiju ne može da računa na tri defanzivna igrača Matej Mitrovic, Eduard Sobol (Covid-19) i Federico Ricca.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale do sada 6 puta, domaći su pobedili na 2 susreta, 1 puta je bilo nerešeno, dok su gosti pobedili 3 puta. Što se golova tiče bilo je mešanih rezultat, ali su većinom igrane utakmice sa tri ili više golova.

Predlozi za tipovanje

Zaista smatramo da Dortmund ne bi smeo da ima problema sa Belgijskom ekipom danas, imajući u vidu da su ih na gostovanju totalno nadigrali, a da su na domaćem terenu neprikosnoveni ove sezone. Stoga, naš predlog je da se odigra Dortmund -1.5 AH (da  domaća ekipa pobedi sa dva ili više golova razlike), koja igra se plaća za nas više nego solidnom 1.94 kvotom u kladionici 22Bet.

Ukoliko niste sigurni kako se igra na marketu Azijskog hendikepa, predlažemo vam da pročitate naš članak na tu temu i vidite zašto je AH ubedljivo najpopularniji kladioničarski market na svetu trenutno.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Milos