Libertad Asuncion – Jorge Wilstermann: Analiza utakmice

Milos
25 studenoga, 2020
308 Views
nogomet tipovi

Nismo se dugo u našim tipovima i analizama bavili utakmicama koje dolaze sa Južno Američkog kontinenta, ali danas igramo jednu utakmicu koja se igra u okviru Copa Libertadores, gde smatramo da postoji ozbiljan value na jednom marketu. U okviru 1/8 finala ovog takmičenja u Paragvajskom gradu Asunicion sastaju se ekipe Libertad i Jorge Wilstermann. Znajući koliko je bitna utakmica obema ekipama, smatramo da na jednom marketu postoji ozbiljan value.

Domaća ekipa, nema dobru sezonu iza sebe, pošto je ista ispunjena smenama trenera i lošim rezultatima. Ovo je prilično čudno za Libertad, koji važi za legendarni Paragvajski klub koji je uvek pri vrhu tabele, a domaći teren je prava tvrđava gde protivnici retko odnose bodove. Trenutno se dmoaća ekipa nalazi na tek 6-toj poziciji u šampionatu i ovo takmičenje u Copa Libertadores im je svakako vrlo bitno i prioritet u odnosu na nacionalni šampionat.

Sa druge strane Jorge Wilstermann još uvek ne igra domaći šampionat zbog loše situacije u Boliviji sa COVID virusom, ali oni su pre pauze važili za jednu od boljih ekipa koja je bila rame uz rame sa ekipama bolivara i The Strongesta. U grupi su uspeli da se kvalifikuju zahvaljujući boljoj gol razlici u odnosu na Brazilsku ekipu Atletico PR, pa sada žele da nprave korak dalje.

Očekivani sastavi

Oba trenera nemaju previse problema sa sastavima timova pošto su svi igrači testirani na covid i rezultati su po poslednjim saznanjima negativni.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe nisu nikada do sad igrali međusobne duele.

Predlozi za tipovanje

Libertad otima na svom terenu i jako je teško igrati protiv njih, što svakako u Bolivijskom timu dobro znaju. Stoga očekujemo da Jorge Wilstermann „parkira autobus“ ispred svog gola i čeka da se utakmica završi, jer u uzvratnoj utakmici će imati visoku nadmorsku visinu na svojoj strnai. Stoga, naš predlog je da se odigra Under 2.5 Goals (da obe ekipe ne postignu više od dva gola na meču), koja igra se plaća za nas više nego solidnom 1.76 kvotom u kladionici 22Bet.

Ukoliko niste sigurni kako se igra na marketu Azijskog hendikepa, predlažemo vam da pročitate naš članak na tu temu i vidite zašto je AH ubedljivo najpopularniji kladioničarski market na svetu trenutno.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Milos