Borussia Dortmund – Lazio: Analiza utakmice

Milos
2 prosinca, 2020
490 Views
nogomet tipovi

Drugi dan takmičenja u okviru Lige Šampiona se igra danas, a utakmica koja nam je zapala za oko je ona koja se igra između Borussie Dortmund i Lazia na legendarnom Signal Iduna Parku. Nećemo puno filozofirati na ovom meču, nego ćemo u okviru naših tipova i analiza pokušati da budemo praktični i da ako je moguće ostvarimo profit na ovom meču. U prvom meču između ove dve ekipe je završena relativno lakom pobedom ekipe Lazia, rezultatom 3-1.

Domaća ekipa, se nalazi u odličnoj formi, pošto postižu dosta golova, na njihovi napadači igraju fantastično u poslednjih mesec dana. Međutim, za vikend su pretrpeli poraz od Kolna u domaćem prvenstvu pa se postavlja pitanje kako će Favre posložiti tim u ovom meču, pošto je Dortmundu i remi dovoljan da budu kvalifikovani. Smatramo da se neće kockati trener Žuto crnih i da će danas izaći na teren sa najboljom mogućom postavom.

Sa druge strane Lazio igra toplo hladno ove sezone, a i oni su pretrpeli poraz u nacionalnom šampionatu za vikend pošto su poraženi od strane ekipe Udinese rezultatom 1-3. Imajući u vidu da Lacijali imaju relanu šansu da se kvalifikuju u nokaut fazu nakon ovog meča, po prvi put još od sezone 2007/2008 smatramo da će i trener Inzaghi probati da iznenadi Borussiju na ovom meču i da odnese sva tri boda.

Očekivani sastavi

Trener domaće ekipe Favre ne može da računa na Raphael Guerreiro i Thomas Meunier, dok trener gostiju ne može da računa na defanzivca Luiz Felipea.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale do sada samo jednom, u oficijalnim mečevima pre par nedelja kada je bilo 3-1 za Lazio.

Predlozi za tipovanje

Utakmica koja je biti ili ne biti za obe ekipe, te je normalo očekivati da će biti vatre. Stoga, naš predlog je da se odigra Over 3 Goals (da obe ekipe postignu više od dva gola na meču), koja igra se plaća za nas više nego solidnom 1.84 kvotom u kladionici 22Bet.

Ukoliko niste sigurni kako se igra na marketu Azijskog hendikepa, predlažemo vam da pročitate naš članak na tu temu i vidite zašto je AH ubedljivo najpopularniji kladioničarski market na svetu trenutno.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Milos