Anadolu Efes – Baskonia: Analiza utakmice

Milos
3 prosinca, 2020
409 Views
košarka tipovi

Nismo baš imali previše sreće sinoć sa našim pikom dana, pošto su i Dortmund i Lazio promašili neke kolosalne šanse i utakmica se završila samo sa dva gola. Naša današnja analiza dolazi iz EuroLeague takmičenja, gde u Turskoj odlična ekipa Anadolu Efesa dočekuje nezgodnu ekipu Baskonije. Imajući u vidu da su obe ove ekipe vrlo napadački potentne, smatramo da bi se mogla iskoristiti relativno niska linija koja je postavljena na total i odigrati da će biti više poena na meču, ali sa druge strane mislimo da je i hendikep prilično primamljiv.

Anadolu Efes trenutno ima skor od 6 pobeda i 4 poraza, ali na poslednjih šest susreta imaju 5 pobeda (Oly, Maccabi, PAO, Khimky i Crvena zvezda), i samo jedan poraz (Bayern Munich). Od kada se u ekipu vratio Shane Larkin krenulo je mnogo bolje igračima Turskog šampiona. Imajući u vidu činjenicu da na domaćem terenu Efes igra odlično smatramo da bi morali biti veći favorit na ovom meču.

Njihovi protivnici, ekipa Baskonije se trenutno nalazi na 10-toj poziciji sa 5 pobeda i 5 poraza, ali njima su bile čak dve utakmice odložene, prvo protiv Zenita, a zatim i protiv ALBA Berlin. Oni su u odnosu na prošlu sezonu slabija ekipa, ali i pored toga izrazito su borbeni i kada su gubili ove sezone, bilo je to na jednu loptu. Međutim, Baskonia je igrala juče i teško da će biti odmorni za ovaj duel.

Očekivani sastavi

Oba trenera nemaju većih problema sa sastavom tima.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale 19 puta u EuroLeague do sada i Anadolu Efes je malo bolja ekipa pošto su pobedili na 11 susreta. Na domaćem terenu taj je rekord kontra u korist Baskonije, pošto je gost pobedio na 5 od 9 susreta, što je prilično čudno.

Predlozi za tipovanje

Jasno je da kada ove dve ekipe igraju može da dođe i do iznenađenja, ali mi smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Anadolu Efes -5.5 HC (da Efes pobedi sa 6 ili više poena razlike), koja opklada se plaća prihvatljivom 1.92 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Milos