San Jose – Santa Cruz: Analiza utakmice

Milos
7 prosinca, 2020
391 Views
nogomet tipovi

Kako je bila orgomna pauza u šampionatu Bolivije koja je trajala gotovo osam mjeseci, tako se sada igra takmičenje po ubrzanom rasporedu. Danas se igraju dvije utakmice, a nama se sviđa jedna linija totala na meču koji se igra u Oruru na stadionu Jesus Bermutez, gde domaća ekipa San Jose dočekuje ekipu iz oblićnjeg grada Santa Cruz. Imajući u vidu kvalitetu ovih momčadi, kao i činjenicu da ekipe igraju u paklenom ritmu smatramo da je ovo perfektna utakmica za naš Tip Dana.

Domaća ekipa, San Jose ne igra dobro ove sezone, pre svega zbog loše finincijske situacije u i oko kluba, ali igrači igraju pošteno i daju svoj maksimum na svakom meču. Na domaćim utakmicama ove sezone do sada imaju 3 pobede, 3 nerešene i 2 poraza, uz gol razliku od 12 postignutih i 12 primljenih pogodaka. Oni ove godine u proseku igraju utakmice sa 3.00 golova po meču, što je otprilike standard za Bolivijski šampionat.

Sa druge strane Santa Cruz se nalazi u donjem domu tabele, a na gostovanjima imaju prilično slab rekord od 1 pobede, 2 nerešene i čak 5 poraza, uz gol razliku od 7 postignutih i 16 primljenih pogodaka. Od kada je ponovo startovalo prvenstvo igraju vrlo efikasne mečeve, te je dva puta od tri utakmice viđeno 6 golova na njihovim utakmicama.

Očekivani sastavi

Obe ekipe nemaju previše problema sa sastavima timova, te se očekuje da igraju najbolji igrači iz oba tima.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su tokom istorije igrale svega 3 puta u oficijalnim mečevima, te ne postoji dovoljno podataka kako bi izvukli neke trendove.

Predlozi za tipovanje

Kako je krenulo novo prvenstvo jasno je da se u Boliviji opet igra vrlo ofanzivno. Stoga, naš predlog je da se odigra Over 3 Goals (da obe ekipe postignu više od tri gola na meču), koja igra se plaća za nas više nego solidnom 1.90 kvotom u kladionici 22Bet.

Ukoliko niste sigurni kako se igra na marketu Azijskog hendikepa, predlažemo vam da pročitate naš članak na tu temu i vidite zašto je AH ubedljivo najpopularniji kladioničarski market na svetu trenutno.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Milos