The Strongest – Always Ready: Analiza utakmice

Sportske
9 prosinca, 2020
460 Views
nogomet tipovi

Danas, još jedna naša analiza i tip, dolaze iz lige Bolivije, ali naprosto smatramo da dosta linija predstavljaju value i da kladionice još nisu uspele da se prilagode ovako divljem tempu igranja svaka dva dana. Danas se igra jedan mali lokalni derbi, pošto lider šampionata The Strongest na svom stadionu Hernando Siles u La Pazu dočekuje ekipu Always Ready.

Domaća ekipa, The Strongest je već godinama uz ekipu Bolivara redovan učesnik borbe za titulu i sasvim je sigurno da predstavljaju jednu od najboljih ekipa u državi. Od kada je restartovao šampionat imaju 3 pobede (Blooming 3-0, Santa Cruz 4-2 i Real Potosi 5-3) i jedan remi (San Jose 1-1). Naravno i da trenutno vode u šampionatu, ali samo sa dva boda prednosti upravo u odnosu na ekipu koja im danas gostuje.

Njihovi protivnici, ekipa Always Ready se trenutno nalaze na drugoj poziciji u šampionatu, ali će težak zadatak imati da sačuvaju tu poziciju, pošto Bolivar počinje da pritiska. Od kada je restartovao šampionat imaju dve pobede (Guabira 2-0, Blooming 8-0) i dva remija (Nacional Potosi 2-2 i Aurora 1-1). Sada gledajući rezultate ovih ekipa sasvim sigurno bi svi igrali na golove, ali smatramo da nije povoljna linija, te igramo na market Azijskog hendikepa.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju spremnu većinu svojih prvotimaca, te se očekuju najbolji igrači na terenu.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale 5 puta i domaći imaju mnogo više uspeha, pošto su pobedili na 3 susreta, dok je 1 put bilo nerešeno, a jednom je pobedila gostujuća ekipa.

Predlozi za tipovanje

Domaćin je odličan na svom terenu, Always Ready ipak mora znati gde im je mesto u region La Paz, te smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati The Strongest -1AH (da domaća ekipa pobedi sa dva ili više golova razlike), koja opklada se plaća odličnom 1.99 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Sportske