Bayer Leverkusen – Slavia Prag: Analiza utakmice

Milos
9 prosinca, 2020
460 Views
nogomet tipovi

Poslednje kolo grupne faze Lige Evrope se igra danas, i ima mnogo utakmica gde se odlučuje o sudbini jednog ili drugog tima, ali na utakmici koja se igra na BAY Areni sve je jasno. Naime, i domaća i gostujuća ekipa idu dalje iz ove grupe, te je ovo utakmica revijalnog karatkera. Ipak, i pored toga mi smatramo da postoji jedan market koji se danas mora napasti jer postoji ozbiljan value na njemu.

Leverkusen je letos ostao bez svog možda i najboljeg igrača, Havertza, koji je otišao u Englesku ekipu Chelsea, ali i pored toga Bayer Leverkusen igra fantastično na početku sezone i nema nikakvih problema sa realizacijom. Generalno, ekipa Leverkusena se nalazi u fantastičnoj formi, što pokazuju i u Bundesligi, gde se trenutno nalaze na drugoj poziciji.

Njihovi protivnici, ekipa Slavia Prague ima isto 12 bodova nakon 5 utakmica, a redom su pobeđivali sve svoje protivnike, pa čak i Leverkusen na svom terenu rezultatom 1-0. Generalno, Slavia je ekipa koja dominira u domaćem šampionatu i igraju vrlo ofanzivan fudbal. Stoga, sutra imamo dve ofanzivne ekipe, koje nemaju razloga da igraju na rezultat.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju određenih problema pred ovaj susret, te se može očekivati da će obe ekipe istrčati na teren u „šarenim“ sastavima.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale samo jednom do sada, pre par nedelja, kada je Slavia na svom terenu slavila rezultatom 1-0

Predlozi za tipovanje

Obe ekipe mogu da igraju za svoju dušu, a to obično znači da će biti golova. Smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Over 3 Goals (da obe ekipe postignu tri ili više pogodaka), koja opklada se plaća prihvatljivom 1.90 kvotom u sportskoj kladionici BetWinner.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

BetWinner Kladionica

4.4/5
  • Velika pokrivenost sportova i kladioničarskih marketa
  • Odlična platforma za uživo klađenje
  • Solidne promocije za redovne korisnike
  • Odličan online kazino i veliki izbor slot igrica
  • Izgled sajta je pomalo zastareo
  • Dosta zabranjenih država
100% do 100 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada
Author Milos