San Jose – Real Potosi: Analiza utakmice

Sportske
11 prosinca, 2020
399 Views
nogomet tipovi

Nastavlja se nama omiljeni šampionat Bolivije i takođe nastavljamo sa igranjem na ekipu San Jose, koja iako nam nije omiljena, nekako uvek ima zanimljive linije i markete, pa zato već treću utakmicu za redom igramo na njihove mečeve. Danas, naša analiza i tip, biće na utakmici u kojoj San Jose dočekuje ekipu Real Potosi, a gosti su jedna od ekipa koja je najslabije počela šampionat.

Domaća ekipa, San Jose je prilično dobro restartovala šampionat iako rezultati nisu bili solidni. Ipak, imali su težak raspored, te su u odmah u prva dva kola igrali protiv dve najjače ekipe, The Strongest (1-1) i Bolivar (0-2). Na tim utakmicama su se dobro pokazali, te su nakon toga pobedili Santa Cruz, rezultatom 4-1, a na prošlom meču su izgubili od Royal Pary 0-2, iako su imali svojih šansi na meču i mogli su ostvariti možda i bolji rezultat.

Njihovi protivnici, ekipa Real Potosi je startovala sa kriminalnim rezultatima, ali i pored toga igraju vrlo efikasno. Oni se trenutno nalaze na 11-toj poziciji, ali na gostovanjima imaju katastrofalan rekor ove sezone od nula pobeda, jedne nerešene i čak šest poraza, uz gol razliku od 5 postignutih i 20 primljenih golova.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju spremnu većinu svojih prvotimaca, te se očekuju skoro svi najbolji igrači na terenu.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale 57 puta i rezultati su manje više izjednačeni, pošto su domaći pobedili na 24 susreta, dok je 13 puta bilo nerešeno, a 20 puta je pobedila gostujuća ekipa. Što se golova tiče, ono što je interesantno je da je na svih poslednjih 7 susreta viđeno 3 ili više golova, a da je na 6 od 7 viđeno da obe ekipe postignu pogodak.

Predlozi za tipovanje

Domaćin je odličan na svom terenu, ali Real Potosi podiže napadačku formu iz meča u meč, te smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati BTTS & Over 2.5 Goals (da obe ekipe postignu pogodak i da bude tri ili više golova na meču), koja opklada se plaća odličnom 1.81 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Sportske