Atalanta – AS Roma: Analiza utakmice

Milos
20 prosinca, 2020
416 Views
nogomet tipovi

Jučerašnji tiket je bio u problem od prve utakmice, a zanimljivo imali smo jedan Under na Italijanksoj ligi. Danas, naša analiza i tip, dolaze opet iz jedne nama vrlo drage Top 5 lige, Italijanske Serie A, gde se na stadionu Gewiss u Bergamu sastaju Atalanta i fantastična ekipa AS Roma. Ovo je duel dve ekipe koje igraju fantastično ove sezone, ali Atalanta je malo posustala zbog strašnog tempa igranja na dva fronta.  Takođe, obe ekipe imaju svojih problema unutar klubova, ali i pored toga mi očekujemo jednu vrlo zabavnu utakmicu.

Domaća ekipa, se trenutno nalazi na 8-oj poziciji šampionata iako po kvalitetu bi verovatno trebali biti na jednom od prva dva mesta uz Juventus i Inter. Na domaćem terenu ove sezone imaju rekord od dve pobede, jedne nerešene i dva poraza, ali već smo napomenuli da oni plaćaju ceh igranja u Ligi Šampiona te da je trener Gasperini u nekoliko navrata izvodio rezervni tim na utakmice Serie A.

Njihovi protivnici, ekipa AS Roma, se trenutno nalazi na 4-toj poziciji šampionata, a na gostovanjima ove sezone imaju tri pobede, jednu nerešenu i dva poraza. Interesantno da na gostovanjima igraju vrlo atraktivno i efikasno, te su na poslednjih nekoliko utakmica postizali po tri ili više pogodaka.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju određenih problema pred ovaj meč, te Gasperini ne može da računa na Mattia Caldara, Mario Pasalic, dok trener Rome ne može da računa na Nicolo Zaniolo, Davide Santon.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale 43 puta, a domaći su pobedili 13 puta, dok je nerešeno bilo 8 puta, a gosti su dobili 22 susreta. Što se golova tiče, na poslednjih 6 utakmica, viđeno je 4 puta tri i više golova, što je svakako odličan trend.

Predlozi za tipovanje

Mi nećemo čačkati konačan ishod, nego ćemo po iskustvu kada je Atalanta u pitanju odigrati Over 3 Goals (da obe ekipe postignu 3 ili više pogodaka na ovom meču), koja opklada se plaća odličnom 1.74 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Milos