Kasimpasa – Fenerbahce: Analiza utakmice

Milos
4 siječnja, 2021
655 Views
nogomet tipovi

Ponedeljak ne nudi previše utakmica, ali ipak našli smo jedan meč na kome smatramo da se može ostvariti prednost u odnosu na kladionice. Stoga, danas naša analiza i tip dolaze iz Turske Super lige gde se na stadionu Recep Tayyip Erdogan sastaju ekipe Kasimpasa i Fenerbahce.

Domaća ekipa, se trenutno nalazi na 13-oj poziciji šampionata i igraju toplo hladno, ali su na domaćem terenu prilično snažni gde imaju rekord od 4-2-1 ove sezone uz gol razliku od 10 postignutih i 8 primljenih golova. Slobodno možemo reći da ni jedna ekipa ne provede lepo na ovom stadionu jer Kasimpasa već godinama svoj stadion doživljava kao pravu tvrđavu, a to se vidi i sada kada nema gledalaca na tribinama.

Njihovi protivnici, ekipa Fenerbahce se nalazi trenutno na 6-toj poziciji, a na gostovanjima ove sezone imaju fantastičan skor od 5 pobeda, 1 nerešene i 1 poraza, uz gol razliku od 15 postignutih i 8 primljenih golova. Oni su u poslednjih nekoliko utakmica pokazali nestabilnu formu pošto imaju 3 pobede i 2 poraza.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju većinu svojih prvotimaca spremnih za ovaj duel, te se očekuje jedna vrlo interesantna utakmica.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale do sada 74 puta i rezultati su na strani gostujuće ekipe. Ipak, što se tiče golova, na poslednjih pet utakmica je viđeno četiri puta tri ili više golova, kao i da obe ekipe postignu pogodak, te nema razloga da se ne prati ovaj trend.

Predlozi za tipovanje

Nećemo ovde čačkati market za konačan ishod, jer se ovde stvarno može dogoditi svašta, ali ovogodišnje performanse pokazuju da bi ovde moralo biti golova, te smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Over 3 Goals (da obe ekipe postignu 3 ili više pogodaka na ovom meču), koja opklada se plaća odličnom 1.80 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Milos