Crvena Zvezda – Fenerbahce: Analiza utakmice

Milos
7 siječnja, 2021
470 Views
košarka tipovi

Danas, naša košarkaška analiza i tip, dolazi iz EuroLeague takmičenja, gde će se u jednoj nadamo se tvrdoj utakmici sastati ekipa koja je razočarala u dosadašnjem toku takmičenja, ali koja definitivno ima kvalitet za više, Crvena Zvezda i Turski velikan kojeg sa klupe predvodi Srpski stručnjak, Fenerbahce. Smatramo da kladionice i dalje ostavljaju solidan prostor na marketu za total, jer se radi o jednoj potencijalno vrlo tvrdoj i sporoj utakmici.

Domaća ekipa, trenutno ima 6 pobeda i 11 poraza, ali oni su pre par nedelja promenili trenera i na klupu je seo proslavljeni trener Dejan Radonjić, koji je u prošlosti imao respetkabilne rezultate sa ovim klubom. Odmah na prvim utakmicama se videlo da je rad sa novim trenerom doveo do rezultata, posebno u defanzivnom sektoru, jer Zvezda mnogo kvalitetnije i sa više energije igra odbranu.

Njihovi protivnici, ekipa Fenerbahce ima 7 pobeda i 10 poraza, a trener Kokoškov je morao da stane u prilično velike cipele posle odlaska legendarnog trenera Obradovića. Roster koji ima na raspolaganju je respektabilan, ali rezultati nikako nisu u skladu sa očekivanjima uprave. ‚Što se forme tiče, čini se da je Fenerbahce u usponu, pošto su na prethodne dve utakmice ostvarili dve pobede (Olympiakos 84-77 i ASVEL 81-59).

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju gotovo sve igrače spremne za ovaj duel.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su tokom istorije igrale 11 puta i Fenerbahce je mnogo bolji, pošto su pobedili na 9 susreta ukupno. Ono što je zanimljiv trend je da je na tih 11 utakmica padalo tačno: 134, 140, 153, 137, 157, 148, 138, 143, 124, 129 i 140 poena. Dakle, 10 puta je išlo u under na ovu liniju, a jednom u over.

Predlozi za tipovanje

Kladionice ovde ne znaju šta da rade. Smatramo da još nisu uskladili svoje linije na promenu trenera u Crvenoj Zvezdi, stoga mi ćemo odigrati Under 153.5 points (da obe ekipe postignu 153 ili manje poena), koja opklada se plaća solidnom 1.84 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Milos