AS Roma – Inter: Analiza utakmice

Milos
10 siječnja, 2021
506 Views
nogomet tipovi

Juče smo lagano ostvarili profit iz razloga što je na košarkaškoj utakmici u Čačku linija za total bila promašena od strane kladionica za gotovo 20 poena. Iako je bila slabija ponuda uspeli smo da napravimo uspeh, a danas na svu sreću imamo mnogo bolju ponudu utakmica, a igra se i jedna nama omiljena fudbalska liga, Italijanska Serie A. Dakle nastavljamo sa našim analizama i tipovima, te ćemo danas tipovati utakmicu koja se igra na stadionu Olimpico, gde će treće plasirana ekipa Rome, dočekati drugo plasiranu ekipu Intera iz Milana.

Domaća ekipa, AS Rome se nalazi na trećoj poziciji šampionata, a slobodno možemo reći da su ekipa koja se u poslednjih dva meseca nalazi u odličnoj formi. Na domaćem terenu imaju ove sezone rekord od 6 pobeda, 2 nerešene i 0 poraza, uz gol razliku od 19 postignutih i 7 primljenih golova. Osim Atalante koja ih je u drugom poluvremenu razmontirala, Roma je redom pobeđivala Torino, Cagliari, Sampdoriu i Crotone. Bez ikakve sumnje skalp Intera bi bio šlag na tortu.

Njihovi protivnici, ekipa Intera pod vođstvom legendarnog trenera Contea ove sezone su realni kandidati za Skudeto, a na gostovanjima imaju 5 pobeda, 2 nerešene i 1 poraz, uz gol razilku od 18 postignutih i 8 primljenih golova. I oni se nalaze u odličnoj formi, sa tom razlikom da su u prošlom kolu kiksali protiv ekipe Sampdorie, iako su bili bolji i mašili čak i penal.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju određenih problema sa sastavom tima, te domaći neće moći da računaju na Nicolò Zaniolo, Riccardo Calafiori, Pedro, koji su povređeni. A sa druge strane Conte na raspolaganju ima skoro sve svoje igrače, jer su povređeni samo Andrea Pinamonti, Danilo D’Ambrosio.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale do sada 72 puta i prilično začuđujuće rezultati su prilično izjednačeni pošto su domaći pobedili na 20 susreta, nerešeno je bilo 24 puta, a gosti su pobedili na 28 susreta. Što se golova tiče čak 5 od poslednjih 6 susreta je videlo da obe ekipe postignu pogodak.

Predlozi za tipovanje

Imajući u vidu da 62.5% domaćih utakmica Rome i 62.5% gostujućih utakmica Intera ove sezone idu u Over, smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Over 2.75 Goals (da obe ekipe postignu 3 ili više pogodaka), koja opklada se plaća odličnom 1.70 kvotom u sportskoj kladionici Bet365.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

Bet365 Kladionica

4.6/5
  • Autentičan i prepoznatljiv dizajn
  • Zanimljivi i inovativni bonusi i promocije
  • Perfektna platforma za klađenje uživo
  • Širok izbor depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična korisnička podrška
  • Bet Builder opcija
  • Margine ponekad znaju biti visoke
  • Opasnost od blokiranja i suspenzije računa
100% do 25 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada
Author Milos