Leicester – Chelsea: Analiza utakmice

Milos
18 siječnja, 2021
494 Views
nogomet tipovi

Midweek nam donosi veliki broj utakmica kako fudbalskih, tako i košarkaških, te možete očekivati povećani broj tipova i analiza na našem portalu. Danas jedna naša analiza i tip dolaze iz Premier Lige, gde se u utakmici koja je ranije tokom sezone bila odložena zbog COVIDA na stadionu King Power sastaju se domaća ekipa Leicestera i gosti iz Londona, ekipa Chelsea. Imajući u vidu kako ove ekipe igraju mislimo da bi ova utakmica mogla biti vrlo interesantna.

Domaća ekipa, Leicestera odlično igra ove sezone, pošto se nalaze na 3-oj poziciji šampionata, dok na domaćem terenu imaju zanimljivo prosečan rekord od 4 pobede, 1 nerešene i 4 poraza, uz gol razliku od 13 postignutih i čak 12 primljenih golova. Oni ove sezone naprosto obožavaju da igraju efikasne i zabavne susrete što je i prikazano kroz statistiku, gde su oni na 55.6% domaćih utakmica išli na 3 ili više golova, dok je ukupan procenat ove sezone 61.1%.

Njihovi protivnici, ekipa Chelsea se nalazi na 7-oj poziciji, ali ekipa trenera Frank Lamparda je ove sezone jedna vrlo zabavna ekipa za gledanje. Na gostovanjima ove sezone imaju rekord od 4 pobede, 2 nerešene i 3 poraza, uz gol razliku od 14 postignutih i 10 primljenih golova. Oni ove sezone na tačno 55.6% gostujućih utakmica idu preko dva gola, ali ovo je jedno gostovanje, gde se sigurno neće braniti, pošto bi im ova pobeda donela mnogo.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju manje više većinu glavnih fudbalera spremne za ovaj duel.  Leicester izlazi na teren bez veznjaka Praeta, dok Chelsea ne može da računa na Kante,a koji je pod znakom pitanja.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale do sada 89 puta i rezultati su apsolutno na strani gostiju, pošto su domaći pobedili samo 19 puta, 27 puta je bilo nerešeno, a gosti su dobili 43 susreta. Što se tiče golova bilo je mešovitih rezultata.

Predlozi za tipovanje

Imajući u vidu procente i broj golova koji pada na utakmicama ova dva tima, smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Over 2.5 Goals (da obe ekipe postignu 3 ili više pogodaka), koja opklada se plaća odličnom 1.90 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Milos