Mornar – Andorra: Analiza utakmice

Milos
20 siječnja, 2021
343 Views
košarka tipovi

Sasvim smo sigurni da ove sezone niti jedna analiza i tip nisu bili na istu ekipu dva kola za redom, ali imajući u vidu u kakvoj formi trenutno igra ekipa Mornara iz Bara, a kakve linije kladionice postavljaju, ovo se mora ispratiti i danas. Danas igramo jednu utakmicu koja će bez svake sumnje biti vrlo efikasna i zabavna i gde se sastaju dve odlične ekipe, Crnogorski Mornar iz Bara i Španska ekipa Andorra.

Domaća ekipa, se nalazi trenutno na 2-oj poziciji ove grupe sa rekordom od 1 pobede i 0 poraza, i slobodno možemo reći da su vrlo impresivni kao i da us u prvom kolu pružili fantastičnu partiju protiv tada favorizovane ekipe Gran Canarie. Generalno ova ekipa je vrlo efikasna već godinama, a na domaćem terenu su uvek vrlo opasni. Na sve to čini se da se nalaze u vrhuncu forme.

Njihovi protivnici, ekipa Andorre je na prvom meču na domaćem terenu izgubila od ekipe Uniks Kazan, koja je svakako jedna od najboljih ekipa ovog turnira. Andorra se nalazi u kontra seriji, pošto na zadnjih 5 susreta nisu ostvarili pobedu u EuroCup takmičenju, dok njihove igre u ACB ligi nisu ništa bolje.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju gotovo sve igrače spremne za ovaj duel.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su do sada nisu igrale nikada.

Predlozi za tipovanje

Na ovoj utakmici imamo dve ekipe koje se nalaze u pozitivnom i negativnom ritmu, stoga mi ćemo odigrati Mornar -3.5 HC (da Mornar pobedi sa 4 ili više poena), koja opklada se plaća solidnom 1.83 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Milos