Barcelona – Zenit Petersburg: Analiza utakmice

Milos
26 siječnja, 2021
552 Views
košarka tipovi

Ove nedelje se igra duplo kolo u takmičenju Euroleague, te danas jedna analiza i tip naprosto moraju da budu iz najboljeg evropskog takmičenja klubova, posebno kada igraju dve ovako kvalitetne ekipe kao što su Barcelona i Zenit. Imajući u vidu da ove dve ekipe igraju možda i najbolju odbranu u celoj evropi, smatramo da će ovo biti jedna prava šahovska partija.

Domaća ekipa, trenutno ima 15 pobeda i 6 poraza. Trenutno su u seriji od 4 pobede (Valencia, Khimki, CSKA i Crvena Zvezda), ali su pre toga bili u jednoj teškoj seriji od 3 poraza (Maccabi, Anadolu Efes i Bayern Munich). Ekipa Barcelone je bez ikakve sumnje jedna od najboljih ekipa Euroleague, a trener Jasikevicius ih vodi jako lepo. Naravno puno toga zavisi od Mirotića, koji je duša i telo ove ekipe.

Njihovi protivnici, ekipa Zenita trenutno ima 13 pobeda i 6 poraza. Ono što je specifično za ovu ekipu je činjenica da imaju najverovatnije najbolju odbranu u celoj Evropi. Naravno, imali su i oni efikasnih utakmica, ali ove sezone mnogo češće idu u Under nego ostale ekipe.

22bet hrvatska

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju gotovo sve igrače spremne za ovaj duel.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su do sada igrale dosta puta i ono što je simptomatično je da igraju na mali broj poena.

Predlozi za tipovanje

Na ovoj utakmici imamo dve fantastično defanzivne ekipe, stoga mi ćemo odigrati Under 152.5 Points (da obe ekipe postignu 152 ili manje poena), koja opklada se plaća solidnom 1.77 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Milos