MoraBanc Andorra – Iberostar Tenerife: Analiza utakmice

Milos
29 siječnja, 2021
561 Views
košarka tipovi

Ovog vikenda najbolja opklada u subotu, a samim tim i naš analiza i tip dolaze iz košarkaške lige Španije, gde se u okviru ACB lige sastaju dve ekipe koje igraju u Evropskim takmičenjima, MoraBanc Andorra i Iberostar Tenerife. Smatramo da obe ekipe imaju šta da ponude i da na jednom marketu postoji sasvim solidan value koji se mora iskoristiti.

Domaća ekipa, trenutno ima 8 pobeda i 10 poraza u domaćem šampionatu i nalaze se na sredini tabele. Igraju paralelno u EuroCup takmičenju i domaćem prvenstvu te se može reći da imaju prilično zgužvan raspored i da su već sada pomalo umorni. U midweeku su igrali na gostovanju Gran Canariji i uspeli su da pobede u jednoj vrlo čudnoj utakmici na mali broj koševa. Ipak, u domaćem prvenstvu su vrlo raspucani i retko kada idu ispod 160 poena.

Njihovi protivnici, ekipa Tenerife, igra fantastično u domaćem prvenstvu gde imaju skor od 16 pobeda i samo 4 poraza. Oni takođe igraju u evropskom takmičenju, ali u FIBA Champions League i njihova utakmica u midweeku je odložena, te oni dolaze odmorniji na ovaj duel. Oni su takođe vrlo brza i efikasna ekipa sa prosekom u ACB ligi od 167.75 poena.

kladionica

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju gotovo sve igrače spremne za ovaj duel.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su do sada igrale 5 puta u poslednje tri godine i ono što je simptomatično je da su utakmice uvek bile na veliki broj poena (177, 170, 162, 172 i 174).

Predlozi za tipovanje

Na ovoj utakmici imamo dve fantastično posložene ekipe, stoga mi ćemo odigrati Over 158 Points (da obe ekipe postignu 159 ili više poena), koja opklada se plaća solidnom 1.85 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Milos