Juventus – AS Roma: Analiza utakmice

Milos
5 veljače, 2021
463 Views
nogomet tipovi

Počinje vikend i samim tim znate da od nas možete da očekujete najbolje prognoze utakmica za danas u vidu Tip Dana, ali i Tiket Dana predloga. Danas, najbolja fudbalska utakmica za klađenje je utakmica koja se igra na stadionu Allianse i gde domaća ekipa Juventusa, dočekuje Romu u sasvim sigurno derbiju ovog kola Serie A. Bez ikakve sumnje ova utakmica spada u top 5 tipova za danas, jer su kladionice ostavile prostora na jednom kladioničarskom marketu.

Domaća ekipa, igra fantastično tokom ove sezone, iako su u jednom delu imali problema sa nerešenim utakmicama. Na domaćem terenu igraju impresivno i imaju 6 pobeda, 2 nerešene i 1 poraz, uz gol razliku od 18 postignutih i 8 primljenih golova. Trener Andrea Pirlo je u pravo vreme uveo svoju ekipu u formu, pošto su neporaženi u poslednjih 5 utakmica.

Njihovi protivnici, ekipa Rome se nalazi na 3-oj poziciji, ali na gostovanjima su daleko od impresivnih, sa 4 pobede, 1 nerešenom i 4 poraza, i gol razlikom od 16 postignutih i 20 primljenih golova. Naši besplatni tipovi su nekoliko puta bili bazirani na utakmicama AS Rome, i svaki put smo igrali na veliki broj golova, jer ova ekipa igra vrlo efikasno ove sezone.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju gotovo sve igrače spremne za ovaj duel, jer Pirlo ne može da računa samo na napadača Dybala koji je pod znakom pitanja, dok trener Rome ne može da računa na Chris Smalling, Nicolo Zanioli i Pedro Rodriguez.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale do sada 60 puta i prilično očekivano rezultati su na strani domaćih pošto su domaći pobedili na 28 susreta, nerešeno je bilo 17 puta, a gosti su pobedili na 15 susreta. Što se golova tiče čak 4 od poslednjih 7 susreta je videlo da obe ekipe postignu pogodak i preko dva gola.

Predlozi za tipovanje

Gledajući kako ove dve ekipe igraju i kakve vesti dolaze iz kampova, smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Over 2.75 Goals (da obe ekipe postignu 3 ili više pogodaka na meču), koja opklada se plaća odličnom 1.70 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Milos