Braga – Porto: Analiza utakmice

Milos
7 veljače, 2021
496 Views
nogomet tipovi

Ako govorimo koji su top 5 tipovi za danas i ako se moramo odlučiti za jedan, onda je naš fudbalski Tip Dana onaj koji se igra u okviru Portugalske Prve Lige, popularne Lige NOS, gde Braga na svom stadionu Municipal de Braga dočekuje favorizovanu ekipu Porta, koja se razgoropadila i koja pobeđuje sve ekipe redom. Ukoliko vas interesuju naše druge prognoze za danas, onda vam predlažemo da pogledate našu selekciju u Tiket Dana segmentu i jedan ludi tiket, koji bi mogao da donese lep profit.

Domaća ekipa, Brage nalazi se trenutno na trećoj poziciji u šampionatu, a na domaćem terenu imaju impresivan učinak od 7 pobeda, 0 nerešenih i 1 poraza, uz impresivnu gol razliku od 12 postignutih i samo 4 primljena gola. U klubu se nadaju da je ovo konačno sezone kada će moći da se nose sa nedodirljivim dvojcem Benfica i Porto, ali da bi do toga došlo moraju se dobijati utakmice protiv ovih rivala.

Njihovi protivnici, ekipa Porto se nalazi na drugoj poziciji, a na gostovanjima imaju 5 pobeda, 2 nerešene i 1 poraz uz gol razliku od 18 postignutih i 8 primljenih golova. Porto mora svaku utakmicu da pobeđuje iz razloga što se i Benfica nalazi u fantastičnoj formi, te ni jedna ekipa ne želi da zaostane.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju gotovo sve igrače spremne za ovaj duel.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su tokom istorije igrale više puta, i češće se dešavalo da pobedi Porto i ono što je interesantno uglavnom se igraju mečevi na 3 ili više pogodaka, a prošle sezone od 4 meča ove dve ekipe čak 3 su otišla u preko dva gola.

Predlozi za tipovanje

Iako tipovanje nije lak posao, naši redovni čitaoci znaju koliko mogu biti profitabilni naši tipovi. Danas tipujemo na marketu za broj golova na meču, stoga ćemo odigrati Over 2.5 Goals (da obe ekipe postignu 3 ili više golova), koja opklada se plaća solidnom 1.89 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Milos