Penarol – Deportivo Maldonado: Analiza utakmice

Milos
11 veljače, 2021
387 Views
nogomet tipovi

Ponekad su najbolje prognoze utakmica za danas u vidu Tip Dana, ali i Tiket Dana predloga u sred nedelje kada je izbor prilično mršav. Danas, najbolja fudbalska utakmica za klađenje je utakmica koja se igra u okviru Urugvajskog šampionata gde Campeon del Siglo u Montevideu legendarna ekipa Penarola, dočekuje goste, ekipu Deportivo Maldonado u utakmici 6-tog kola Urugvajske Clausure. Bez ikakve sumnje ova utakmica spada u top 5 tipova za danas, jer su kladionice ostavile prostora na jednom kladioničarskom marketu.

Domaća ekipa, koja je uvek jedan od favorita za titulu, već godinama je daleko od one dominantne sile, nego nekako na ime i respekt od sudija uspevaju da budu stalno u vrhu tabele. Pre dva meseca zamenili su trenera, otišao je legendarni Diego Forlan, a zamenio ga je iskusni Larriera. I pored činjenica da Penarol ima neverovatno iskusnu ekipu u kojoj igraju Gargano (38 godina), Estoyanoff (38 godina) i Marcelo Britos (33 godine), oni i ove sezone kreću malo sporije te se nalaze na 6-toj poziciji.

Njihovi protivnici, ekipa Deportivo MAldonado se nalazi na 8-oj poziciji ali oni se nalaze u pozitivnom momentumu, pošto na poslednje tri utakmice nemaju poraz, odnosno imaju dve pobede i jednu nerešenu. Ovoj ekipi svakako je najbitnije da ne ispadne iz lige, ali u dosadašnjem toku prvenstva su pokazali da će se boriti za svaki bod.

Očekivani sastavi

Trener domaće ekipe ima određenih problema pred ovaj duel jer su veznjaci Terans i Urretaviscaya povređeni, a defanzivci Kagelmacher i Abasacal su suspendovani. Trener gostiju nema nikakvih problema pred ovaj duel.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale do sada 6 puta i ono što je očigledno je to da gosti nisu jedna od ekipa koja olako pušta Penarolu da uzme bodove.

Predlozi za tipovanje

Gledajući kako ove dve ekipe igraju i kakve vesti dolaze iz kampova, smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Over 2.5 Goals (da obe ekipe postignu 3 ili više pogodaka na meču), koja opklada se plaća odličnom 1.70 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Milos