Ganclerbirligi – Bešiktaš: Analiza utakmice

Milos
15 veljače, 2021
481 Views
nogomet tipovi

Ponedeljkom prognoze utakmica za danas u vidu Tip Dana, ali i Tiketa Dana nikada nisu lake za naći, iz razloga što je izbor utakmica prilično sužen. Danas, najbolja fudbalska utakmica za klađenje je utakmica koja se igra u okviru Turskog šampionata gde na stadionu Eryaman u Ankari ekipa Ganclerbirligi, dočekuje goste, ekipu Bešiktaša u utakmici 24-og kola Turske Super Lige. Bez ikakve sumnje ova utakmica spada u top 5 tipova za danas, jer su kladionice ostavile prostora na jednom kladioničarskom marketu.

Domaća ekipa, se ove sezone bori za opstanak i veliko je pitanje da li će uspeti da se izbore, pošto već zaostaju 5 bodova za sigurnom zonom, a raspored im ne ide na ruku. Na domaćem terenu imaju 3 pobede, 3 nerešene i 5 poraza, uz gol razliku od 14 postignutih i 19 primljenih golova. Ruku na srce prekinuli su niz poraza u prošlom kolu remijem protiv ekipe Konyaspor, ali realno Konya ne spada u sam vrh Turskog fudbala.

Njihovi protivnici, ekipa Bešiktaša baš protiv Konyaspora je igrala Kup utakmicu i pobedila nakon penala, ali trener Yalcin je mnogo rotirao na tom meču, kako bi imao što više prvotimaca spremnih i odmornih za ovaj duel. Bešiktaš je izgubio prvu poziciju pre dve runde i sada žele što pre da se vrate na čelo tabele. Na gostovanjima ove sezone imaju 6 pobeda, 2 nerešene i 3 poraza, uz gol razliku od 23 postignuta i 19 primljenih golova.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju određenih problema pred ovaj meč, tako da domaći igraju bez nekoliko igrača, a Bešiktaš neće moći da računa na defanzivce NSkalu, Vidu, i Montera.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale do sada 120 puta i ono što je očigledno je to da gosti pobeđuju mnogo češće, te da se i danas očekuje pobeda Bešiktaša.

Predlozi za tipovanje

Gledajući kako ove dve ekipe igraju i kakve vesti dolaze iz kampova, smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Bešiktaš -1 AH (da Bešiktaš pobedi sa dva razlike na meču), koja opklada se plaća odličnom 1.71 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Milos