RB Leipzig – Liverpool: Analiza utakmice

Milos
15 veljače, 2021
542 Views
nogomet tipovi

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Naime, eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje prognozere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati analize i prognoze u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare extra profit.

Danas, tipujemo jednu utakmicu Lige Šampiona, gde u Budimpešti, na stadionu Puškaš Arena, „domaća“ ekipa RB Leipzig, dočekuje engleskog velikana i aktuelnog šampiona Premier League, koji se nalazi u velikoj krizi, Liverpool.

RB Leipzig

Domaća ekipa više nije iznenađenje ni u Bundesligi, ali ni u Evropskim okvirima, pošto sada već nekoliko sezona igraju zapaženu ulogu u oba takmičenja. Mnogi su smatrali da će ekipa mladog trenera Nagelsmanna imati tešku sezonu, pogotovo nakon što je prodat Timo Werner u Chelsea, ali RB Leipzig je jako pametno kupovao na transfer pijaci i opet predstavljaju ozbiljnu silu. U domaćem šampionatu se trenutno nalaze na drugoj poziciji Nemačke Bundeslige, sa samo 4 poena manje od moćnog Bayern Municha, a u okviru grupne faze Champions League su uspeli da nadigraju Manchester United i PSG ove sezone.

Liverpool

Njihovi protivnici, ekipa Liverpoola polako gubi bitku u domaćem prvenstvu, jer se nalaze na petoj poziciji sa čak 13 poena manje od vodeće ekipe Moanchester City. Ekipa se nalazi u svojevrsnoj krizi igre i rezultata, pošto imaju tri poraza za redom (Brighton 0-1, Manchester City 1-4 i Leicester City 1-3), a osim toga, ekipa ima ozbiljnih problema sa povredama, te igrači Liverpoola generalno nisu trenutno nimalo cenjeni ni u okviru Fantasy Premier League takmičenja. Oni su realno u grupnoj fazi imali prilično laku grupu, a čak i protiv ekipa Atalante, Ajaxa i Midtyjllanda su se u nekim utakmicama mučili.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju određenih problema pred ovaj meč, tako da trener RB Leipziga ne može da računa na Emil Forsberg, Dominik Szoboszlai, Konrad Laimer i Benjamin Henrichs, ali problem Liverpoola su još veći, pa tako Jurgen Klopp ne može da računa na sledeće igrače: Virgil van Dijk, Joe Gomez, Joel Matip, Naby Keita, Diogo Jota, James Milner i Fabinho.

Raniji rezultati i trendovi

Vrlo interesantno, ali ove dve ekipe nikada nisu igrale jedna protiv druge, te ne postoje određeni trendovi na koje bi mogli da se osvrnemo.

Predlozi za tipovanje

Gledajući kako ove dve ekipe igraju, njihovu snagu kao i kakve vesti dolaze iz kampova, smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati RB Leipzig AH0 (da RB Leipzig ne izgubi na ovom meču, ako bude nerešeno ulog se vraća), koja opklada se plaća odličnom 2.16 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Trenutno sportska kladionica 22bet ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 122 nakon registracije i prvog depozita!

Ukoliko pak niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu Azijskog hendikepa u klađenju, koji se nalazi ovde.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Milos